Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Γ.Παπανδρέου: «Είμαι περήφανος για την Ελλάδα που δίνει τη μάχη παντού»

papandreoyyyyyyΟ πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας από την Κω, όπου βρίσκεται συνοδευόμενος από μέλη της κυβέρνησης. «Είμαι περήφανος για την Ελλάδα, την Ελλάδα που δίνει τη μάχη παντού, όπως κι εδώ, στην Κω, όπου με συλλογική προσπάθεια, με κοινή προσπάθεια, αναδεικνύουμε τον πολιτισμό μας και τον συνδέουμε με την ανάπτυξη, με δουλειές, με τον ποιοτικό τουρισμό» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα δίνει τη μάχη παντού για μια σίγουρη πορεία, για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, για μια παραγωγική και δημιουργική χώρα.
«Είναι η Ελλάδα, που δεν έχει μόνο προβλήματα, είναι η Ελλάδα που έχει και θετικά παραδείγματα. Θετικά παραδείγματα εδώ, στην Κω, και αλλού. Είναι η Ελλάδα, που μας κάνει όλους περήφανους. Η Ελλάδα της αισιοδοξίας, η Ελλάδα που τα καταφέρνει, και τα καταφέρνει με αξιοπρέπεια» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
«Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Στη διάκρεια σύσκεψης με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι «θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για τη σωτηρία της χώρας».
Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές για το μέλλον της Ευρώπης και πρέπει όλοι να αναλογιστούμε το βάρος των αποφάσεων, επεσήμανε ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε όλους να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της καταστροφολογίας.
Η μάχη είναι δύσκολη, αλλά ξέρουμε πού πηγαίνουμε και η προσπάθειά μας οδηγεί στην έξοδο από την κρίση, υπογράμμισε.
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 5, οπότε ο πρωθυπουργός αναχώρησε από την Κω.


ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μέσα στα πλαίσια του πολιτικού λόγου ο κύριος Γ. Παπανδρέου μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει ποια. Δεν έχει καμία ευθύνη στο τι ξεστομίζει μια που έχει αναδειχθεί εκτός από τον μεγαλύτερο ψεύτη πολιτικό που πέρασε από την χώρα μας αλλά και τον ποιο αφερέγγυο πρόσωπο στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Το "θα συνεχίσουμε την προσπάθεια" δηλώνει "θα πάρουμε και άλλα σκληρότερα οικονομικά μέτρα". Ας καταλάβει αυτός και οι συνάδελφοι του ότι ο Ελληνικός λαός, που τους ψήφισε, δεν είναι περήφανος για αυτούς, τους σιχαθήκαμε γιατί ξεφτίλισαν τον πολιτισμό μας, εκμηδένισαν την ανάπτυξη της χώρας μας και τώρα την πουλάνε. 
Όλοι γνωρίζουμε ότι η χώρα μας δε θα βγει ποτέ από αυτή την κρίση, μόνο ο κύριος πρωθυπουργός είναι αισιόδοξος και σίγουρος για αυτό, έτσι είναι τελικά οι πολιτικοί στη Ελλάδα. Τόσα χρονιά προετοιμασίας για να πάρουν την εξουσία, σπουδάσανε την αισιοδοξία και πάνω από όλα την ψευτιά και την υποκρισία που τελικά εκτός από επιστήμη έγινε και φύση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)