Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ:ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ" ΜΙΝΑΡΕ,ΕΝΩ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ!

Το Μουσείο (Μετζητιέ τζαμί) της Χίου είναι κλειστό πάρα πολύ καιρό, λόγω ΕΡΓΑΣΙΩΝ στο ΜΙΝΑΡΕ, διαβάζουν με απογοήτευση οι μερικές δεκάδες Τούρκοι που επισκέπτονται το νησί. Σε αντίθεση οι δεκάδες χιλιάδες Έλληνες τουρίστες που διαρρέουν από την Χίο προς την Τουρκία, αγανακτούν διαβάζοντας ότι έχουν διατεθεί 600.000 ευρώ από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που αντι να ξελασπώσει την οικονομία, διατίθενται-σκορπιούνται γιά έργα "Διπλωματικής" σκοπιμότητας. Όπως μας πληροφορούν φίλοι αναγνώστες , εκτός από προκλητικό "πακέτο" για αποκατάσταση της ...ευστάθειας του Μιναρέ, κάποιοι πνευματικά ασταθείς,έχουν διαθέσει πολλά εκατομμύρια στο παρελθόν,υπέρ της συντήρησης του Τζαμιού, ενώ με...κλάσμα αυτού του ποσού (η ακόμα και τζάμπα) οι Τούρκοι γείτονές μας ευχαρίστως θα το ανήγειραν από την αρχή.
ΠΗΓΗ.



ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ,ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ...ΝΕΑ!

Τελικά το μόνο που λειτουργεί σωστά σ'αυτή τη χώρα είναι η ικανοποίηση των "αιτημάτων" μουσουλμάνων και γενικά αλλοδαπών!

Ειδικότερα όσον αφορά τη Χίο,είναι σε άθλια κατάσταση τα μνημεία της,όπως το Κάστρο,αφού τα λεφτά πάνε στους μιναρέδες!

Το ίδιο συμβαίνει και σ'άλλα ακριτικά νησιά,σε μια πρωτοφανή επίδειξη τουρκολαγνείας από τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ που μας κυβερνούν!

Αφιερώνουμε αυτή την ανάρτηση και σε όσους...ενοχλούνται από τα "πολλά λεφτά" που δίνει το Κράτος στο Άγιον Όρος:Αναστηλώστε τους μιναρέδες των μουσουλμάνων,είναι προτιμότερο και "προοδευτικότερο"! 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)