Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τι χρειάζεστε για ένα καλό ταξίδι.


Τα προηγούμενα ταξίδια σας έχουν δείξει, κατά πάσα πιθανότητα, ότι παίρνετε μαζί σας περισσότερα από αυτά που χρειάζεστε. Γενικά υπολογίστε τι χρειάζεστε ανάλογα με τις μέρες που θα λείπετε και τον καιρό που θα κάνει στον τόπο προορισμού σας. Αν ταξιδεύετε σε πόλη, ένα καλό ντύσιμο μπορεί να είναι απαραίτητο για κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση. Αν, τελικά, πάρετε λίγα πράγματα και σας λείψει κάτι, θα έχετε την ευκαιρία να το αγοράσετε επιτόπου.
Πάρτε όσα πιο πολλά εσώρουχα και κάλτσες μπορείτε. Και χρήσιμα είναι, και δεν πιάνουν χώρο και γεμίζουν τα κενά στη βαλίτσα. Μην ξεχάσετε και κάτι για τον ύπνο.

Πάρτε επίσης ένα ζευγάρι σαγιονάρες, καπέλο, ομπρέλα ή αδιάβροχο. Μπορεί να φανούν χρήσιμα! Αν φοράτε γυαλιά ή φακούς επαφής μην ξεχάσετε να πάρετε και το δεύτερο εναλλακτικό ζευγάρι.
Και φυσικά, μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου!http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=if25gs0ssmu4d6dhvsgrsveknhlp2ts0&cid=1766

Σκεφτήτε και τα είδη προσωπικής υγιεινής και μερικά φάρμακα (π.χ. ένα παυσίπονο, κάτι για το στομάχι ή τις τάσεις για εμετό, κάνα αντιδιαρροιακό, κάτι για τον λαιμό είναι απαραίτητα στα μεγάλα και πολυήμερα ταξίδια.


Τώρα, αν είστε άτομα με προσωπικά χούγια και θέλετε όλα τα προσωπικά σας πράγματα μαζί, τότε στο σακίδιο του ώμου (http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=if25gs0ssmu4d6dhvsgrsveknhlp2ts0&cid=170
βάλτε μέσα: χάρτες, οδηγούς, σημειωματάριο και στυλό, το βιβλίο που διαβάζετε (http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=if25gs0ssmu4d6dhvsgrsveknhlp2ts0&cid=3) , φωτογραφική μηχανή ή βίντεο (http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=if25gs0ssmu4d6dhvsgrsveknhlp2ts0&cid=26), το κινητό και φορτιστή.
Καλά ταξίδια κι εμπειρίες!

(Από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)