Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ανταλλαγή ρούχων - μια λύση στην κρίση.

Επειδή πάντα οι ντουλάπες μας είναι γεμάτες με ρούχα κι επειδή όλος και περισσότερος κόσμος πιστεύει στην ανταλλαγή, τα Swap Not Shop έχουν ήδη γίνει θεσμός. Έχετε ρούχα που δεν σας αρέσουν πια; Έχετε βαρεθεί τα αξεσουάρ σας; Απλά ανταλλάξτε τα! Όσοι μένετε Θεσσαλονίκη, στις 14 Ιουλίου, από τις 18.00 το απόγευμα μπορείτε να πάτε στο Sea Saw, για να ανταλλάξετε τα ρούχα σας και να πιείτε coctails στη στοά της Λέοντος Σοφού με τις retro future μουσικές της Βάσως ΒλαχοπούλουΌσοι έρχονται φέρνουν καθαρά ρούχα και παίρνουν καθαρά ρούχα, ενώ όσα κομμάτια ξεμένουν και δεν τα θέλει κάποιος στέλνονται σε διάφορα ιδρύματα.
Για ανταλλαγές ρούχων πέρα της 14ης Ιουλίου και σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, μπορείτε απλά να αναρτήσετε τα κομμάτια σας στο www.xestock.gr Ή ακόμη να τα χαρίσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)