Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αποκ. 13,16 Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).
Αποκ. 13,17 Και δια να θλίψη και ταλαιπωρήση τους Χριστιανούς, πειθαναγκάζει, κανείς να μη ημπορή να αγοράση η να πωλήση, εκτός εκείνων που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου, η οποία σφραγίς είναι το όνομα του θηρίου η ο αριθμός, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του.
Αποκ. 13,18 Εδώ είναι η θεία σοφία• εκείνος που έχει φωτισμένον και καθαρόν νουν ας υπολογίση το σύνολον των αριθμών, που συμβολίζουν τα γράμματα του ονόματός του. Διότι είναι αριθμός ονόματος ανθρώπου. Και ο αριθμός αυτός, που βγαίνει, από την άθροισιν των γραμμάτων λαμβανομένων ως αριθμών, κατά το ελληνικόν σύστημα, είναι εξακόσια εξήκοντα εξ η χξστ’. Είναι δε το όνομα του Αντιχρίστου.
Η μεγάλη πρόοδος τα τελευταία χρόνια στην τεχνολογία των υπολογιστών έχει πάρει τέτοια ταχύτητα στο ζήτημα του σφραγίσματος ώστε ακόμη και οι άνθρωποι που δίνουν προσοχή σε τέτοια πράγματα, δυσκολεύονται για να συνειδητοποιήσουν τις εξελίξεις.
Το ανθρώπινο σώμα γίνεται με γρήγορο ρυθμό το βασικό σημείο συνδιαλλαγής για τον έλεγχο της αγοράς και πώλησης. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ήταν να σας βάλλουν ένα υπολογιστή να καθορίζει την καθημερινότητα σας Αυτό έγινε από το (1994-2004).
Το δεύτερο βήμα τους ήταν να κάνουν τον υπολογιστή σας να λειτουργεί σύμφωνα με τις στοχεύσεις τους και στη συνέχεια να σας αναγκάσουν να συνδιαλέγεστε μόνο μέσω του υπολογιστή σας (2004-2014).
Τ τρίτο και τα σημερινό βήμα είναι η προσθήκη βιομετρικών στοιχείων στη συσκευή σας (2014-2017 ) και το επόμενο βήμα θα είναι η εμφύτευση της συσκευής σας στο σώμα σας. Είμαστε 75% από το δρόμο για το σήμα του θηρίου και αυτό σημαίνει ότι το κτήνος πρέπει να ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνιση του.
Ένα σουπερμάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει γίνει το πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο που επιτρέπει στους πελάτες του να πληρώνουν, χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά τους.
Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες του καταστήματος Costcutter, στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου, μπορούν τώρα να πληρώσουν… με το δαχτυλικό τους αποτύπωμα!
Όταν τα δακτυλικά αποτυπώματα αντικαθιστούν το πορτοφόλι
Ένα σουπερμάρκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει γίνει το πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο που επιτρέπει στους πελάτες του να πληρώνουν, χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά τους.
Η Sthaler, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία, δήλωσε ότι «συνομιλεί σοβαρά» και με άλλα μεγάλα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου, προκειμένου να υιοθετήσουν σαρωτές δακτύλων υψηλής τεχνολογίας στα σημεία πληρωμής.
Ο σαρωτής αυτός λειτουργεί με τη χρήση υπερύθρων για τη σάρωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων των ανθρώπων και στη συνέχεια συνδέει αυτόν τον μοναδικό βιομετρικό χάρτη με τις τραπεζικές τους κάρτες.
Το αποτέλεσμα;
Το μόνο που χρειάζεται ο πελάτης να θυμηθεί να πάρει μαζί του για τα ψώνια του είναι… τα χέρια του!
Οι ειδικοί ασφαλείας θεωρούν ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ασφάλεια των συναλλαγών και ότι η εν λόγω διαδικασία πληρωμής βασίζεται σε μια «λογική» χρήση βιομετρικών τεχνολογιών. Ωστόσο, όπως υπογραμμίζουν, τίποτα δεν είναι 100% ασφαλές.
Παρ’ όλα αυτά η Sthaler ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία των φλεβών είναι η πιο ασφαλής μέθοδος βιομετρικής αναγνώρισης, καθώς δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να κλαπεί.
Υπεύθυνοι της εταιρίας αναφέρουν ότι δεκάδες φοιτητές χρησιμοποιούν, ήδη, το σύστημα και αναμένεται ότι 3.000 από τους 13.000 φοιτητές θα έχουν εγγραφεί μέχρι τον Νοέμβριο.
Οι πληρωμές με δακτυλικά αποτυπώματα πραγματοποιούνται ήδη σε Πολωνία, Τουρκία και Ιαπωνία.
Fingopay – Nicholas Dryden – Interview with SkyNews
Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην Ιαπωνία
Οι σαρωτές φλεβών δαχτύλων χρησιμοποιούνται, επίσης, ως τρόπος πρόσβασης σε, υψηλής ασφαλείας, αστυνομικά κτίρια του Ηνωμένου Βασιλείου και σε τράπεζες.
Η εταιρεία βρίσκεται, επίσης, σε συζητήσεις με νυχτερινά κέντρα, γυμναστήρια για τη χρήση της τεχνολογίας προκειμένου να γίνεται πιο εύκολη, η επαλήθευση του κάθε μέλους.
Επίσης, η ίδια, συζητά και με διάφορους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Premier League προκειμένου να μπορεί να ελεγχθεί, μελλοντικά, η πρόσβαση των ατόμων σε χώρους VIP φιλοξενίας.
Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί ένα υπέρυθρο φως για να δημιουργήσει ένα λεπτομερή χάρτη του μοτίβου φλεβών στο χέρι του χρήστη.
Φυσικά το άτομο απαιτείται να είναι ζωντανό, που σημαίνει ότι στην απίθανη περίπτωση που ένας εγκληματίας θα επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει το δάκτυλο κάποιου που δε βρίσκεται στη ζωή, αυτό δε θα λειτουργούσε.

Η Sthaler δήλωσε, επίσης, ότι χρειάζεται μόλις ένα λεπτό για να εγγραφεί κάποιος στο σύστημα και στη συνέχεια, χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να τοποθετήσει το δάχτυλό του στο σαρωτή, κάθε φορά που θα φτάνει στο ταμείο του σούπερ μάρκετ.
Ο εμπορικός διευθυντής της Sthaler, Simon Binns, δήλωσε στη Daily Telegraph: «Αυτό κάνει τις πληρωμές, ευκολότερες για τους πελάτες«, ενώ προσθέτει:
«Δεν χρειάζεται να μεταφέρουν μετρητά ή κάρτες, δεν χρειάζεται να θυμούνται τον αριθμό των πιστωτικών τους…αυτή είναι η ασφαλέστερη μορφή βιομετρικών στοιχείων και δεν υπάρχουν γνωστά περιστατικά όπου παραβιάστηκε αυτή η ασφάλεια».
Η εταιρεία συζητά επίσης ακόμα και με νυχτερινά κέντρα, γυμναστήρια για τη χρήση της τεχνολογίας στην ηλεκτρονική επαλήθευση της ιδιότητας μέλους και ακόμη και των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Premier League για να ελέγξουν την πρόσβαση των ατόμων σε χώρους VIP φιλοξενίας.
Ο Nick Telford-Reed, διευθυντής τεχνολογικής καινοτομίας στο Worldpay UK, δήλωσε: «Κατά την άποψή μας, η λεγόμενη τεχνολογία δακτύλων έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η καθημερινότητα των καταστημάτων Fingopay σε κοσμηματοπώλες δείχνει πώς οι καταναλωτές θέλουν όλο και περισσότερο να δουν τις μεθόδους πληρωμής τους ασφαλείς και απλές. »
Πηγή : ‘telegraph.co.uk
Τι μας θυμίζει αυτό ;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)