Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Aργος: Επεισόδια και προσαγωγές μελών κινήματος κατά των πλειστηριασμών [βίντεο]

Aργος: Επεισόδια και προσαγωγές μελών κινήματος κατά των πλειστηριασμών [βίντεο] Επεισόδια σημειώθηκαν στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Ειρηνοδικείο Άργους κατά την διαδικασία πλειστηριασμού ακίνητου από τράπεζα.
Συμφωνα με μέλη του κινήματος η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές μελών για παρεμπόδιση του πλειστηριασμού του Δημοτικού Συμβούλου Παντελή Κοκκινόπουλου κατ' εντολή της συμβολαιογράφου που έφτασε στο σημείο να απειλεί με μηνύσεις και δημοσιογράφο γιατί έκανε την δουλειά του βγάζοντας φωτογραφίες.
Μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών βρίσκονται αυτή την ώρα στην αστυνομία του Άργους και καλούν όλους τους ενεργούς πολίτες σε
συμπαράσταση.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)