Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Περιμένοντας την ρύθμιση του Υπ. Οικονομικών σχετικά με τον ΑΜΚΑ και τις φορολογικές δηλώσεις, βρήκαμε εναλλακτική λύση.



Από τις 28 Μαΐου περιμένουμε την ρύθμιση που μας υποσχέθηκε η γραμματεία της κυρίας ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ (Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών) για όσους δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ και προβαίνουν σε φορολογική δήλωση. Σχετικό δημοσίευμα:

Τελικά ενώ δεν έχουν προβεί σε καμία επίσημη ενημέρωση, για το πώς μπορεί κανείς να προχωρήσει την φορολογική του δήλωση χωρίς να εισάγει τον ΑΜΚΑ, μαθαίνουμε ότι στα σεμινάρια των φοροτεχνικών ενημέρωσαν εναλλακτική λύση, που η κυρία Βαλαβάνη δεν γνωρίζει ή εσκεμμένα δεν αποκαλύπτει; 

Για να ξεπεράσει κανείς αυτό το πρόβλημα αρκεί να πληκτρολογήσει αριθμό ΑΜΚΑ τον αριθμό που ακολουθεί:

01010100004

 Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Βαλαβάνη για την ανεπαρκή ενημέρωση μας σε κάτι που ενώ είναι τόσο απλό, για πολλούς έγινε ο λόγος να αναστατωθούν και να προσπαθούν να βρουν λύσεις εβδομάδες, και που οι προγραμματιστές του συστήματος TAXIS έχουν αφήσει παραθυράκι προνοώντας το πρόβλημα που θα συναντούσαν οι φορολογούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)