Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ: Το μεγαλο ΟΧΙ του Τσιπρα; (η το πρωτο μοιρολοι για την Πατριδα;)


=================================
Γιώργος Κασιμάτης: Το παράνομο ‘’μυστικό’’ των δανειστών της Ελλάδας

Γιώργος Κασιμάτης, καθηγητής συνταγματικού δικαίου.



- Καταπέλτης για άλλη μία φορά, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γιώργος Κασιμάτης, αναφορικά με τις πιέσεις των δανειστώντη νομιμότητα αυτών και τις συνθήκες διαβίωσης του ελληνικού λαού τα τελευταία χρόνια.

- Μιλά για υποδούλωση, εκμετάλλευση και εμπορευματοποίηση του πλούτου της χώρας στο όνομα του χρέους.

- Επισημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει τα όπλα στα χέρια της προκειμένου να αντιδράσει προτάσσοντας την προσφυγή στα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Δικαστήρια(Εξ ου και ο φόβος της Κριστίν Λαγκάρντ που θέλει να αναχωρήσει από την Ευρώπη παρά το γεγονός ότι μπήκε στη συμφωνία για καθαρά γεωπολιτικούς λόγους).

- Συνεχίζοντας τόνισε ότι στην Ελλάδα για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά εφαρμόζεται παράνομα μία δανειακή σύμβαση για την οποία η χώρα μας έχει παραιτηθεί από κάθε είδους ασυλίας της δημόσιας και ιδιωτικής της περιουσίας όπως και της εδαφικής της κυριαρχίας*.

* Αυτο το υπουλο “Μνημόνιο” συντάκτικε από τον ίδιο Δικηγορικό Οίκο του Λονδίνου που είχε συντάξει και το σχέδιο “Ανάν” για τη Κύπρο!  (Οπια “πέτρα” κι’αν σηκώσεις βρίσκεις απο κάτω τους ίδιους “καραγκιοζο-Παίχτες”)



Ειναι πλεον φανερο οτι ο κυριος σκοπος του δανεισμου απο το ΔΝΤ ηταν οι γεωστρατηγικες αναγκες των “ΗΠΑ” (η’ Αυτων που πραγματικα τις κυβερνουν):  Που ειναι, η δεσμευση και η τελικη “νομικιστικη" καταληψη των
εδαφων της Ελλαδας!  

Με το κολπο μιας Δανειακης Συμβασης (υπογραμμενη απο την κυβερνηση Γ. Παπανδρεου) η οποια να μην μπορει ποτε να ξεπληρωθει (αφου στο μεταξυ η Τροικα θα το εκανε σιγουρο να καταστραφει η οικονομια της χωρας, οπως και εγινε με την αδυσωπητη αρνητικη προπαγαντα (δυσφημιση, εκφοβισμος) και την (για “τιμωρια”) "παραδοξη" πολιτικη της λιτοτητας (που εχει ηδη αποδειχθει να αποδιδει σιγουρα αρνητικα αποτελεσματα στο πρηγουμενο πειραμα με τις χωρες της Ν. Αμερικης…).

Αυτα, εξηγουν ολα τα γεγονοτα μεχρι τωρα, συμπεριλαμβανομενων και: 

- Την συμπεριφορα του Γ. Παπανδρεου (Εκτελεσε εν ψυχρω την Ελλαδα με φοντο το Καστελλοριζο - "Λεφτα οντως υπηρχαν”- απο ΔΝΤ...  Και ετσι αποτελειωσε του πατερα του το εγκλημα, το αρχικο θανασιμο τραυμα και την αφαιμαξη της Ελλαδας).

- Την επιθεση δυσφημισης κατα του Στρος Καν (ΔΝΤ) ο οποιος δεν συμφωνουσε με το σχεδιο της καταστροφης της Ελλαδας. 

- Την αντικατασταση του απο την μανταμ Λακαρτ (που φανηκε να μισα την Ελλαδα, που λαος της δεν ελεγε να “εκπνευσει”).  

- Και οπως πολλοι υποψιαζονται: Τα ΜΜΕ, οι μεγαλοΤραπεζιτες και ολα τα διορισμενα δια βιου (μη εκλεγμενα) μελη της μαφιας των κυβερνωντων την ΕΚεχουν τα ιδια διεθνη αφεντικα…  Δηλαδη ειναι μια τεραστια διεθνης πλεκτανη, μια μεγαλο-Απατη δεσμευσης (υποδουλωσης) με χρηματιστικα, νομικιστικα και ψυχολογικα κολπα.

- Χρησιμοποιουνται συνομωτικες μεθοδοι οπως: 

Απατη (Αποκρυψη, Υποκρισια, Ψευδος, Μεταμφιεση) 

Κοινωνικη Αποδυναμωση (Οικονομικη Υποσκαψη, Πολιτικη Διεισδυση, Διαχωρισμος ομαδων, Μεταλλαξη των κοινωνικων και ιστορικων Ριζων, Δολιοφθορα παραδοσιακων θεσμων –Θρησκευτικων, Εκπαιδευτικων) 

Ψυχολογικη Καταρρακωση (Φοβος, Ενοχη, Ζηλοτυπια)

Ηθικη Διαφθορα (Υλισμος, Δωροδοκια, Χρηματισμος, Πορνογραφια, Αθεισμος)  

Καταδιωξη (Αρνητικοι Χαρακτηρισμοι, Δυσφημιση, Απειλη, Δολοφονια)

Μας πούλησαν την ιδέα ενός ενιαίου “ευρωπαϊκού” νομίσματος ως το μαγικό μέσο που θα μετασχημάτιζε τις οικονομικές μας τύχες. Ουσιαστικα, μας ειχαν πεισει να εγκαταλείψουμε την κυριαρχία και την ανεξαρτησία μας με αντάλλαγμα την ησυχία και καπια οικονομικά οφέλη. Αντί αυτού, έχουμε δει προκοπή ή πρόκειται ποτέ να δούμε;

Να και κατι μεγάλα Ψέματα: Ότι ΔΗΘΕΝ το ευρώ είναι η μόνη μας σωτηρία…  Και οτι τα δανεια απο τις μεγαλοΤραπεζες (Ευρωπαικες και Διεθνεις) ηταν για να σωθει ο Ελληνικος Λαος…

Τα λεφτα τους “παραγονται” ανεξαντλητα απο το τιποτα!  Αλλα η Γη της Ελλαδας ειναι περιορισμενη και ανεκτιμητη.  Ανεκτιμητη και σαν Πατριδα, και σαν Ομορφια, και σαν Πλουτος, και σαν Γεωπολιτικη Θεση.

Τωρα, επειγοντως καλουμαστε να κλεισουμε τ’αυτια στις τηλεοπτικες σειρηνες. Το θεμα ειναι απλο:

- Ελευθερία ή Σκλαβιά;

- Ανεξαρτησία ή συνεχής Εξάρτηση

- Εθνική Κυριαρχία ή Εθνική αποδυνάμωση και καταστολή; 

Η Εθνική Κυριαρχία, η Ανεξαρτησία και η Ελευθερία διατηρουνται μονο με τον έλεγχο του εθνικού νομίσματος και της νομισματικής πολιτικής.

Αρα, η Εθνική Κυριαρχία, η Ανεξαρτησία και η Ελευθερία επιβαλλονται και ειναι επειγοντα.

Γιατι, εδω και χρονια, ζουμε ενα υπουλο ακηρυκτο ΠΟΛΕΜΟ (τον Γ’ Παγκοσμιο...)

Μεσα απ’ ενα λακκο με («ξενο-ευρωπιακα») τοξικα φιδια προτιμω εξω αμεσως να πηδηξω και επιτελους βαθια ν’αναπνευσω... (κι’ας ειναι καπου απ’εξω καπιος φανταστικος «φοβερος λυκος»).

------------------------------------------------------

Σημερα: 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2015

Ισως η πιο σημαντικη μερα του Ελληνισμου απο την Μαχη του Μαραθωνα.

Το “ΟΧΙ του Τσιπρα”;   Η το “Τελος της Ελλαδας”;

Μερα Γιορτης;  η μερα Πενθους;



Νυν Υπερ Παντων ο Αγων

Σημερα το βραδακι, 

Πηγαινε Ελληνα 

Ενα περιπατακι 

Το Μυαλο σου να φωτιστει 

Στην Αρετην και στην Τολμην

Για ν’ανοιξει η Καρδια σου.



“Παντα γρηγορειτε! Μην αφινεσθε στη Ληθη και στην Απαθεια”

"Στη Συνειδηση κρατατε, σαν Ασπιδα, ζωντανα τα σοφα Ιδανικα των Προγονων!”

 Λεωνιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)