Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΤΟΥ Ν. 3655/2008


Αποτέλεσμα εικόνας για αμκα

                Αθήνα, την 23/6/2015
Αξιότιμοι αρμόδιοι της σημερινής νέας διακυβέρνησης της Πολιτείας,
Με το ψήφισμα αυτό που σας επιδίδουμε σήμερα, διαμαρτυρόμαστε εντόνως για τον κοινωνικό αποκλεισμό στον οποίο μας έχει οδηγήσει μερικές δεκάδες χιλιάδες πολίτες – κυρίως ελληνορθοδόξους – η επιβολή του Ν. 3655/2008 και του ΑΜΚΑ – αριθμού μητρώου κοινωνικής ασφάλισης. Έκτοτε και έως σήμερα ο ΑΜΚΑ έχει καταστεί από την πολιτεία το απόλυτο εργαλείο φονικού κοινωνικού προγκρόμ, ποι όμοιό του δεν έχει γνωρίσει η σύγχρονη πολιτική ιστορία, όχι μόνο της χώρας, αλλά ολοκλήρου του κόσμου.
Εξαιτίας της επιβολής του αντισυνταγματικού αυτού Νόμου δε μπορούμε να εργασθούμε, να ασφαλισθούμε, να νοσηλευθούμε, να συνταξιοδοτηθούμε, να μισθοδοτηθούμε. Συνεπώς, είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε επί μακρόν στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής του τόπου μας ως να υποβαλλόμαστε σε καραντίνα αποκλεισμού από αυτήν την ίδια την επιβίωσή μας. Την ίδια στιγμή που άλλοι, ξένοι άνθρωποι, εισερχόμενοι καθημερινώς κατά χιλιάδες στη χώρα μας, και δίχως να έχουν προσφέρει τίποτε σε αυτήν, δικαιούνται τα στοιχειώδη της επιβίωσης, εμείς, σε αντίθεση με αυτούς, καταδικαζόμαστε από την πολιτεία μας σε θάνατο.
Ποιο είναι το έγκλημα για το οποίο τιμωρούμαστε; Επειδή αντιστεκόμαστε στην παραβίαση του Συντάγματος και επιμένουμε στην τήρηση της ηθικής νομιμότητας; Γιατί ακριβώς τιμωρούμαστε εξήγηση δεν υπάρχει, παρά μόνον η αναφορά του δολοφονικού Νόμου 3655/2008. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, σε δημόσια ομιλία του προεκλογικώς, είπε πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ
Την άμεση άρση των αντισυνταγματικών περιορισμών του Ν. 3655/2008 που επιβάλλονται με τον ΑΜΚΑ και την αποκατάσταση των χιλιάδων πληγέντων/παθόντων πολιτών από τον αποκλεισμό στον οποίο ζουν τα τελευταία έτη εξαιτίας της αρνήσεώς τους στη χρήση του αριθμού αυτού.
                                               
Μετά τιμής
Η άτυπη επιτροπή παθόντων πολιτών κατά του ΑΜΚΑ
διά των εκπροσώπων της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)