Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΑΠΟΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη



Παρατηρούμε πολλούς σκηνοθετημένους τραυματίες και εδώ κάποιο τεχνητό αίμα έτσι ώστε να φαίνεται πραγματικό.
Δείτε την διαφορά των εικόνων και πώς τις παρουσιάζουν.
Και πάλι μια ψεύτικη επίθεση αερίου ως πρόσχημα για έναν πόλεμο.
Όλα τα μεγάλα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και την Ευρώπη ουρλιάζουν κυριολεκτικά μετά από μια επίθεση στη Συρία με οργή, γιατί ισχυρίζονται ψευδώς ότι ο Άσαντ φέρεται να έχει δηλητηριάσει με χημικά τα παιδιά.
Δεν υπάρχει καμία απάντηση, διότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, εκτός από τα βίντεο του YouTube για υποτιθέμενα θύματα που έχουν μετατρέψει τους τρομοκράτες που ειδικεύονται στη χρήση ηθοποιών ως θυμάτων. Οι ειδήμονες της κατάστασης, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί στο προάστιο της Γκούντα, λένε ότι δεν υπήρξε αεροπορική επίθεση δηλητηριάσεων και κανείς δεν πέθανε.
Ο Δημοσιογράφος Robert Fisk: αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε επίθεση χλωρίου στη Douma.


Ένα πολύ καλό παράδειγμα αυτής της σκηνοθετιμενής υπόθεσης είναι η ταινία «Wag the Dog» . Στην εν λόγω ταινία «Wag the Dog» προβάλλεται ξεκάθαρα η τεχνική της δημιουργίας fake κρίσεων που θα δίνει την ευκαιρία επεμβάσεως από το σύστημα και συχνά με κόστος πολλά αθώα θύματα.
Η ταινία δείχνει πως σε ένα στούντιο του Χόλλυγουντ διεξάγεται μια σύγκρουση στην Αλβανία. Mια φτωχή κοπέλα πέφτει θύμα για να δικαιολογήσει την παρέμβαση της Ουάσινγκτον και να αποσπάσει την προσοχή από τα εσωτερικά προβλήματα του Προέδρου.
Ο Τραμπ και η συμμορία του θα αναβοσβήνει στο στρατηγών, που θα περιορίσουν τις κραυγές πολέμου και τις απειλές τους, επειδή η στρατιωτική κατάσταση επί του εδάφους δεν επιτρέπει καμία επίθεση, επειδή η αντιπολίτευση μπορεί να προκαλέσει τη δική της ολοκληρωτική καταστροφή και το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Εάν ο Πούτιν επιδεικνύει τελικά σταθερότητα και είναι πρόθυμος να χρησιμοποιήσει το ρωσικό στρατό, τότε δεν θα υπάρξει πόλεμος.
Οι ερωτήσεις που θέτουν οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πολιτικούς και ψεύτικες ειδήσεις είναι: «Σε ποιο βαθμό ο Άσαντ απειλεί την ασφάλεια των ΗΠΑ και της Ευρώπης για να δικαιολογήσει μια προληπτική επίθεση ενάντια στη Δαμασκό; Που βασίζεται σε μη αποδεδειγμένους ισχυρισμούς των τρομοκρατών;, Τι κερδίζουμε εμείς από αυτό; Δεν μάθατε τίποτα από τον πόλεμο του Βιετνάμ και τον πόλεμο στο Ιράκ, που και τα δύο βασίστηκαν σε κατασκευασμένα ψέματα;»

Συριακός πολέμος- ο πραγματικός λόγος πίσω από τον πόλεμο Συρίας- Η Αμερική ένας πόλεμοκάπηλος


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)