Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια Carla Ortiz ξεσκεπάζει σε οδοιπορικό της τα Λευκά Κράνη - Τι εντόπισε


Freepen.gr - Στο Χαλέπι της Συρίας βρέθηκε η γνωστή Βολιβιανή ηθοποιός και ακτιβίστρια, Carla Ortiz όπου επισκέφθηκε μια περιοχή του ανατολικού  τομέα της πόλης που απελευθερώθηκε ολοκληρωτικά το Δεκέμβριο του 2016.

Η Ortiz μπαίνει σε μια εγκατάσταση που ήταν το αρχηγείο των Λευκών Κρανών. Μέσα θα εντοπίσει σημαίες και συνθήματα του ISIS και της Al Nusra. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στην Ortiz πως οι "διασώστες" περισσότερο βοηθούσαν τους τρομοκράτες παρά τους πολίτες.


Παράλληλα το κεντρικό αρχηγείο της Αλ Κάιντα βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από εκείνο των Λευκών Κρανών. Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία στο παρακάτω βίντεο.


freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)