Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 3μ.μ. , 13/5/2018... 
http://www.freevolition.gr/666.htm



ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ , ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ Ε.Λ.Κ.Ι.Σ (ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ. 
ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.

Χριστιανοί δεν είμαστε ούτε καν Ελεύθεροι Πολίτες όταν προδίδουμε το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας μας, που προστατεύεται και από το Σύνταγμα, υπογράφοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας μια ηλεκτρονική
ταυτότητα της οποίας το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι, μικροεπεξεργαστή δεν θα γνωρίζουμε ούτε και σε ποιες βάσεις δεδομένων θα αποθηκεύονται τα προσωπικά μας και άλλα δεδομένα για να μας παρακολουθούν με την έγκριση και υπογραφή μας και να μας εξαφανίσουν αν θέλουν με το πάτημα ενός κουμπιού καθώς θα υπάρχουν μόνο ηλεκτρονικά έγγραφα και εμείς δεν θα έχουμε ως πολίτες κανένα αντίγραφο χειρόγραφο του ηλεκτρονικού εγγράφου για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες απέναντι στην όποια αυθαιρεσία της εκάστοτε εξουσίας και του παγκόσμιου ηγέτη ψευδομεσσία αντιχρίστου 666 που όταν εμφανιστεί θα ζητήσει να τον προσκυνήσουμε ως Θεό και να λάβουμε το χάραγμά ταυτότητά του στο χέρι ή στο μέτωπο όπως γνωρίζουμε από την Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Βλέπουμε ήδη να προετοιμάζεται η παρουσία του αντιχρίστου με την παγκόσμια σιωνιστική πανθρησκεία παναίρεση του Οικουμενισμού, την πολιτική και οικονομική παγκοσμιοποίηση που προωθεί και το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ και με την παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση με την ηλεκτρονική ταυτότητα με τσίπ καταδότη του αντίχριστου.  (Έχουν συνηθίσει τους πολίτες στην ηλεκτρονική σκλαβιά, δηλαδή, να χρησιμοποιούν, αποδέχονται και υπογράφουν τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες ταυτοποίησης των τραπεζών με τσιπάκι του όποιου το κρυπτογραφημένο περιεχόμενο με τα προσωπικά τους δεδομένα δεν γνωρίζουν και το ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά ελάχιστοι ψευδομολογητές συνωμοσιολόγοι της σιωπής αιρετικοί οικουμενιστές πεμπτοφαλαγγίτες σαν τον Οδυσσέα Τσολογιάννη προωθούν το επερχόμενο σφράγισμα  του αντιχρίστου 666 με κάθε τρόπο κάνοντας πως δεν καταβαίνουν σαν δαιμονισμένοι, όπως θα δούμε παρακάτω πάλι και πάλι αναλυτικά).
Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατάργησε την κάρτα παρακολούθησης του πολίτη και αποχώρησε από την αντιδημοκρατική Ευρώπη που θέλει να επιβάλει μια ηλεκτρονική ταυτότητα παρακολούθησης του πολίτη για να τον προστατέψει δήθεν από την εγκληματικότητα, την τρομοκρατία και να αποτρέψει την φοροδιαφυγή στην ηλεκτρονική φυλακή που προετοιμάζει.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μουhttp://www.ελεύθερηβούληση.gr , http://www.freevolition.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)