Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Η ξεφτίλα της μαντίλας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπούρκαΣχόλιο ιστολογίου:
γυναίκες που μοιάζουν με τον "Φαντομά", σήμερα στους Ολυμπιακούς αγώνες, αναδεικνύουν την διαφοροποίηση του πολιτισμού τους. 
Η εξισλαμοποίηση της Δύσης ξεκίνησε με την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Ταυτόχρονα οι χώροι φιλοξενίας τους σε όλη την Ελλάδα και η απόφαση να κατασκευαστούν τζαμιά με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, εκτός από υποτιμητικό είναι άκρως εγκληματικό. Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι το πείραμα της πολυπολιτισμικότητας απέτυχε, επειδή αυτοί οι λαοί δεν είναι ικανοί να προσαρμοστούν με την Δυτική νοοτροπία, ιδιαίτερα σε χώρες που απέχουν πολύ θρησκευτικά. Η εμφάνιση γυναικών με μπούρκα και μαντίλα μας θυμίζουν τους Νίτζα της Ιαπωνίας, ενώ είναι η κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο. Παρόλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από την άμεση διαφήμιση της θρησκευτικής τους τάσης, είναι μια επίδειξη Ισλαμισμού, όπως κάποτε οι Κνίτες άνοιγαν τον Ριζοσπάστη μέσα στο στριμωγμένο λεωφορείο, για να πουν είμαστε και εμείς εδώ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Με μαντίλα οι Αιγύπτιες στο beach volley (ΦΩΤΟ) 

ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ...
Οι πρώτες που συμμετέχουν στο του , έγραψαν ιστορία όχι μόνο για τη συμμετοχή τους αλλά και για την αλλαγή του ενδυματολογικού κώδικα.
Η Ντόα Ελγκομπάσι και η Νάντα Μπέαβαντ αγωνίστηκαν απέναντι στις Γερμανίδες Λούντβιχ και Βάλκενρχοστ, φορώντας και παντελόνι, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον, αφού είναι κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα της
Δύσης.
mantila.jpg
mantilaa.jpg

 tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)