Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ στους οδηγούς των φορτηγών που αποφεύγουν τα διόδια

Σχόλιο ιστολογίου:
το είδαμε κι αυτό, ευτυχώς που ο Τσίπρας ενδιαφέρεται για τον λαό, ή μήπως είναι για την προστασία του κεφαλαίου και του καπιταλισμού, των ιδιωτικοποιήσεων που χάνουν έσοδα.
Μπα δεν μπορεί, ο Τσίπρας είναι ο "άνθρωπος" του λαού, είναι αυτός που προεκλογικά στήριξε το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" λέγοντας όχι στα διόδια ...

Τσουχτερά πρόστιμα από 1.000 ευρώ ανά οδηγό και ιδιοκτήτη θα επιβάλλονται στα βαρέα οχήματα που χρησιμοποιούν το παράπλευρο οδικό δίκτυο για να γλιτώσουν τα διόδια. 

Σύμφωνα με την απόφαση, του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων πρέπει να φέρουν ειδική άδεια, η οποία χορηγείται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις ( πχ λόγω εγγύτητας επιχείρησης, δημοτικών ή ιδιωτικών έργων).
Εξαιρούνται τα φορτηγά κάτω των 3,5 τόνων. Το πρόστιμο θα καταβάλλεται άμεσα διαφορετικά το όχημα θα ακινητοποιείται. 


 
Η κίνηση των φορτηγών στο παράπλευρο δίκτυο έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια επιδεινώνοντας σε πολλές περιπτώσεις τις συνθήκες κυκλοφορίας σε χωριά αλλά και πόλεις που βρίσκονται δίπλα στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Οι εκπρόσωποι των μεταφορικών εταιρειών κατηγορούν το υπουργείο ότι δυσχεραίνει το μεταφορικό τους έργο και ότι δρα προς όφελος των παραχωρησιούχων που εισπράττουν τα διόδια στις εθνικές οδούς. 

tvxs.gr

2 σχόλια:

  1. Μια απο τις λιγες ς σωστες αποφασεις,ειναι τρομερο και επικυνδινο να βλεπεις αυτα τα κινουμενα τερατα να κυκλοφορουν στους μικρους και ακαταλληλους παραδρομους ,ειναι δυνατων... και βεβαια ιναι καποιο κοστος ομως δεν γινεται διαφορετικα θα μπορουσε να γινει καποια κουβεντα για μειωση των διοδιων που πραγματι ειναι καθαρη ληστεια αυτο ομωςειναι θεμα κυβερνησης και νταβατζηδων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα λεπτο ρε παιδια....
    Αυτο δεν ειναι αντισυνταγματικο;
    Δηλαδη εφόσον υπαρχει το παραπλευρο δημοσιο οδικο δικτυο δεν εχει το δικαίωμα οποιοσδήποτε οδηγός ερασιτεχνης ή επαγγελματιας να το χρησιμοποιήσει;
    Με ποιο δικαίωμα η χουνταρα βαζει προστιμα σε οποιονδηποτε επειδη απλα χρησιμοποιεί όποιο δημοσιο οδικο δικτυο του αρεσει;
    Και στο κατω κατω υπαρχουν ταμπελες που απαγορεύουν την διελευση φορτηγων απο εκεί;

    Το προσχημα οτι επιδεινώνονται οι συνθηκες στα παραπλευρα χωρια ειναι κωμικο....

    Μου θυμιζει το άλλο που ειπαν τελευταια με την τιμωρία οσον δεν θα χρησιμοποιούν πλαστικο χρημα....
    Δηλαδή η συναλλαγες με το νομιμο κρατικο μετρητό χρήμα τιμωρουνται....

    Χουνταρα.... νεοταξιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)