Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Η ψυχή, η δύναμη, οι αξίες, η Ιστορία και το παρελθόν των Ελλήνων, είναι τα μέσα εκείνα που μπορούν να σας βγάλουν από τα σημερινά αδιέξοδα.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ«Η ψυχή, η δύναμη, οι αξίες, η Ιστορία και το παρελθόν των Ελλήνων, είναι τα μέσα εκείνα που μπορούν να σας βγάλουν από τα σημερινά αδιέξοδα. Η σημερινή αδράνεια, οφείλεται στην έλλειψη οραμάτων και προ παντός στην απαξίωση και περιφρόνηση της Ιστορίας σας.

– Προσπαθείστε να θυμηθείτε ποιοί είστε. Μελετήστε το απώτατο και πρόσφατο παρελθόν σας, την Ιστορία σας, τον Πολιτισμό σας, για να αφυπνιστούν οι μνήμες σας, για να ξέρετε τι θέλετε και πως θα προχωρήσετε.


– Επισκεφθείτε τα Μουσεία σας, τους Αρχαιολογικούς σας χώρους και τα Ιερά των προγόνων σας.

– Συνδεθείτε με το παρελθόν και τους προγόνους σας και τότε θα είναι εύκολη η ανατροπή της σημερινής κατάστασης, γιατί θα διδαχτείτε πολλά από τους ηρωϊσμούς τους και πως αυτοί τιμωρούσαν τους τυράννους!

– Ξεπεράστε τις πολιτικές και θρησκευτικές διαφορές που σας διχάζουν και ενωθείτε χάριν του σκοπού σας, που πρέπει να είναι Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
– Βρισκόμαστε στο ηλιακό σας σύστημα και επισκεπτόμαστε τον πλανήτη σας, για να προλάβουμε καταστάσεις που σας δημιουργούν οι αποστάτες. Μην ξεχνάτε να μας καλείτε για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθεια σας.

– Ξεκινήστε! Είμαστε παρά το πλευρό σας!
– Έρρωσθε!»

diadrastika.com

katohika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)