Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ισλαμικές βόμβες σε κάθε δήμο - Καταυλισμοί 1.000 παρανόμων μεταναστών σε όλη την Ελλάδα το σχέδιο της κυβέρνησης

Freepen.gr - Μέσω της διασποράς σκοπεύει να επιλύσει η κυβέρνηση το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης δημιουργώντας μικρούς καταυλισμούς των 1.000 προσφύγων και παρανόμων μεταναστών σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για την επόμενη φάση του..."σχεδίου" ΤΗς κυβέρνησης για το μεταναστευτικό που θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του συντονιστικού οργάνου για το προσφυγικό Γιώργο Κυρίτση.

Σε δηλώσεις του στο MEGA ανέφερε πως οι νέοι καταυλισμοί θα αντικαστήσουν τους υπάρχοντες στα νησιά προσθέτοντας πως στόχος είναι να μη δημιουργηθούν καταυλισμοί στον Έβρο και τα μικρά νησιά, χωρίς, όμως και να το αποκλείει εντελώς.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Γιώργος Κυρίτσης ανέφερε ότι στους νέους καταυλισμούς θα εγκατασταθούν κοντέινερ και όχι αντίσκηνα για λόγους αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται ως συνέχεις εκείνων του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Μυτιλήνη ότι όλοι οι δήμοι της χώρας, ανάλογα με τον πληθυσμό τους, πρέπει να φιλοξενήσουν κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα εγκλωβισμένοι στα νησιά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)