Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΠΟΣΟ… «ΟΜΟΡΦΑ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ! (βίντεο)


FOTO1Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Την ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος κ Μέρκελ ήταν στο δρόμο από το αεροδρόμιο προς στο κέντρο της πρωτεύουσας της Τσεχίας, Πράγα, ξαφνικά ένα μαύρο 4 × 4 Mercedes προσπάθησε να εμπόδισε την αυτοκινητοπομπή της με επικίνδυνο τρόπο.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Josef Μποτσάν είπε ότι ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές και μόνο η όταν η αστυνομία τον προειδοποίησε ότι επρόκειτο να πυροβολήσει βγήκε από το όχημα του «Ο δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Josef Μποτσάν, σύμφωνα με το Russia Today. «Είναι ύποπτος για απόπειρα εγκλήματος».

FOTO2
Η Τσεχική Δημοκρατία υπήρξε μία από τις χώρες που είναι περισσότερο αντίθετη στις πολιτικές των ανοικτών συνόρων της Μέρκελ. Κατά την άφιξή της στην Πράγα οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν από την πλευρά του δρόμου φωνάζοντας «Μέρκελ Muss Weg», δηλαδή γερμανικά, «Η Μέρκελ πρέπει να φύγει» .
FOTO3
Υπάρχει μια αυξανόμενη οργή και στη Γερμανία εξ αιτίας των αυξανόμενων εγκλημάτων και των βιασμών που διαπράττονται σχεδόν καθημερινά από τις δεκάδες χιλιάδες των μεταναστών που η Μέρκελ άφησε να έρθουν στη χώρα.
Για μια καινούργια Ευρώπη…τουρλού τουρλού!


nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)