Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΜΜΟΡΙΑ HAKER ''XTΥΠΟΥΝ'' ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΤΡΑ!!!

Η ομάδα hacker Armada Collective έχει αναστατώσει το σύστημα e-banking τριών ελληνικών τραπεζών από την Πέμπτη το απόγευμα. 
 
Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ομάδα απειλεί τράπεζες.
 
Οι Armada Collective έκαναν την εμφάνισή τους τον Οκτώβριο, όταν μέσω e mail ζητούσαν λύτρα σε bitcoins προκειμένου να μην χακάρουν ελβετικές εταιρείες.


Πως λειτουργούν
Η μέθοδος που χρησιμοποιούν λέγεται DoS attack. Πρόκειται για επιθέσεις μέσω υπολογιστή, οι οποίες έχουν ως σκοπό να καταστήσουν τον υπολογιστή ή την υπηρεσία ανίκανη να δεχθεί άλλες συνδέσεις και να μην μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες.
Χάκερς με την επωνυμία «Armada Collective» προσπαθούν να επιτεθούν από την Πέμπτη το απόγευμα στο σύστημα e-banking τριών ελληνικών τραπεζών και εκβιάζουν ζητώντας λύτρα σε Bitcoin.

Την υπόθεση την χειρίζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, η ΤτΕ, και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)