Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Οι άμεσες απειλές κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Μαζέψτε τον Σεραφείμ Πειραιώς! Διασύρει τη χώρα – Απειλεί τις γεωπολιτικές συμμαχίες της! 

Μαζέψτε τον Σεραφείμ Πειραιώς! Διασύρει τη χώρα – Απειλεί τις γεωπολιτικές συμμαχίες της!

Τον γύρο του πλανήτη κάνουν οι δηλώσεις του μητροπολίτη Σεραφείφ Περαιώς, ο οποίος κατηγόρησε το «σιωνιστικό τέρας» για τη ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης στη Βουλή μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Η Jerusalem Post, αλλά και αραβικά Μέσα όπως το Αl Βawaba, μεταδίδουν τις δηλώσεις του μητροπολίτη, ο οποίος όπως γράφουν δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση ελέγχεται «από το διεθνές σιωνιστικό τέρας»
Στο δημοσίευμα της Jerusalem Post αναφέρεται μάλιστα ότι ο Σεραφείμ
Πειραιώς απείλησε και όσους βουλευτές ψηφίσουν το Σύμφωνο Συμβίωσης. Και φυσικά δίνεται η ευκαιρία να εμφανιστεί η ελληνική κοινή γνώμη ότι υιοθετεί αντισημιτικές απόψεις σε ποσοστό 69%.
Οι γραφικότητες του Σεραφείμ Πειραιώς είναι γνωστές στην ελληνική κοινή γνώμη. Και ουδείς λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα τον λαμβάνει σοβαρά.
Όταν όμως οι δηλώσεις του αρχίζουν και βγαίνουν από τα σύνορα της χώρας, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις της Ελλάδας με τους συμμάχους της, δηλαδή το Ισραήλ, τότε πραγματικά πρέπει κάποιος να τον μαζέψει!

Δεν ξέρουμε εάν αυτός ο κάποιος θα είναι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας ή το ίδιο το κράτος, αλλά δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, ένας ιεράρχης να ανακατεύεται στην πολιτική ζωή του τόπου και -κομμάτια να γίνει η εσωτερική πολιτική- στην εξωτερική πολιτική της χώρας.
Μαζέψτε τον Σεραφείμ άμεσα, γιατί με τις δηλώσεις του πανηγυρίζουν στα αραβικά μέσα οι τζιχαντιστές! Το καταλάβατε;

tilegrafima.gr

2 σχόλια:

  1. Ενώ η αφεντιά σας που προπαγανδίζει μποϊκοτάζ σε προϊόντα Γερμανών και Ολλανδών παραγωγών τσουβαλιάζοντας δικαίους και αδίκους, προφανώς εξυπηρετείτε άριστα την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος!!! Τη στιγμή μάλιστα που οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί είναι σε κοινό οικονομικοπολιτικό οργανισμό με εμάς, ενώ οι Εβραίοι είναι σύμμαχοί μας μόνο για κάποιους αλαφροΐσκιωτους. Ειδάλλως δείξτε μας μια γραπτή επίσημη σύμβαση που να το αποδεικνύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μας Santiago aj
      Έχουμε δει πολλούς ανθέλληνες, αλλά σαν κι εσάς κανέναν.
      Μπαίνετε σε ένα πατριωτικό ιστολόγιο και γράφετε ένα σωρό ανοησίες κρίνοντας μας ότι προπαγανδίζουμε το μποϊκοτάζ ξένων προϊόντων; Φαίνεται έτσι ότι διαφωνείτε με τις θέσεις του Ινστιτούτου Καταναλωτών ΙΝΚΑ (πατήστε το σύνδεσμο να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου).
      Για ποια εξωτερική πολιτική αναφέρεστε; Αυτή που μας έκανε δούλους στους Γερμανούς; Αυτή που οι πολιτικοί μας έγιναν δωσίλογοι; Μιλάτε για αυτή την πολιτική που εξυπηρετεί μόνο τους Ευρωπαίους;
      Μάθε λοιπόν ότι μέσα στον οικονομικό πόλεμο που δέχεται η Ελλάδα ή αλλιώς Γερμανική Κατοχή θα υποστηρίξουμε μόνο τα Ελληνικά προϊόντα, για να επιβιώσουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις, οι Ελληνικές οικογένειες και όχι οι Γερμανικές ή Ολλανδικές.
      Αν είστε ένας ακόμα προδότης, να μας το αναφέρετε ευθέως και όχι να το συμπεραίνουμε από τα όσα γράφετε.
      Οικονομικοπολιτικός οργανισμός κοινός με εμάς δεν υπάρχει, εκτός αν εννοείτε την Ε.Ε. που δεν έχει κοινή πολιτική και ούτε τα ίδια δικαιώματα μεταξύ των μελών τους. Για αναπτύξτε μας για το φορολογικό σύστημα της Ευρώπης και ποιο είναι το δικό μας; Για πείτε μας οι Γερμανικές και οι Ολλανδικές συναγωνίζονται με τους ίδιους όρους τις Ελληνικές που φορολογούνται από το πρώτο Ευρώ;
      Ότι αφορά το σχόλιο σας για τους Εβραίους δεν είπαμε ποτέ ότι είναι σύμμαχοι μας και τουλάχιστον στο ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα το δείτε πουθενά γραμμένο αυτό.
      Όπως και να έχει ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ επειδή οι Γερμανικές και Ολλανδικές δεν υποστήριξαν τις δικές μας και επειδή αυτές μας ταΐζουν δηλητήριο και διοξίνες όπως τα ΙΚΕΑ και τα LIDL.
      Επειδή σε αυτή τη γενοκτονία που διαπράττεται στην Ελλάδα οι Έλληνες έχουν χρέος να στηρίξουν τους Έλληνες.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)