Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Συμπλοκές μεταξύ προσφύγων μέσα στο Τάε Κβον Ντο! Αποκλειστικό βίντεο

Συμπλοκές σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ των προσφύγων από την Ειδομένη που φιλοξενούνται στο Τάε Κβον Ντο.

 Δείτε τη στιγμή που έφτασαν τα ΜΑΤ στο αποκλειστικό βίντεο του Newsit.gr




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
newsit.gr 

Σχόλιο ιστολογίου:
από το βίντεο φαίνεται οι συνθήκες που βιώνουν αυτοί οι πρόσφυγες, αυτή είναι η βοήθεια που τους προσφέρει η αριστερή κατά τα άλλα κυβέρνηση. Ταξίδεψαν για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον και τους έχουν βάλει μέσα σε ένα στάδιο σε άθλιες συνθήκες, χωρίς να ερωτηθούν αν το επιθυμούσαν.
Φαίνεται ότι η αριστερή κουλτούρα γνωρίζει καλά να φυλακίζει ανθρώπινες ψυχές, ενώ έξω στον κόσμο διαδίδουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, τον μεγαλύτερο φασισμό εφάρμοσαν αυτοί που υποστήριζαν με πάθος την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)