Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατά της ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ στις 7 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ και ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.



Αποτέλεσμα εικόνας για κάρτα πολίτηΑνακοινώθηκε επίσημα από την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή επιτροπή (που αποτελείται από φορείς και συλλόγους) η πρόσκληση σύσσωμου του Ελληνικού λαού στην μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται στις 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης στις 15:00 στα Προπύλαια και μετά το πέρας των ομιλιών θα εξελιχθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος) στην Αθήνα.


ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ (ΠΛΙΝΘΙΟ) τύπου RFID (αναγνώριση με ραδιοσυχνότητα) – ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ με το ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ 666.


ΟΧΙ στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.


ΟΧΙ στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ τύπου ΑΜΚΑ


ΟΧΙ στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ που με όργανο τους την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ) απειλούν την ΖΩΗ – την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ.


ΟΧΙ στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ. Φταίνε οι ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ και όχι οι ΛΑΟΙ.


ΟΧΙ στην ΑΝΕΓΕΡΣΗ του ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ.


ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ 


ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με την ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.


Και να θυμίσουμε στον κύριο Τσίπρα:

Αποτέλεσμα εικόνας για κάρτα πολίτη

Ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
eleftheroiellines.blogspot.com

(Αναθεώρηση 1/1/16 13:00 από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

4 σχόλια:

  1. Αυτή η εκδήλωση δεν έχει εκκλησιαστική ευλογία, διότι
    1) δεν γίνεται με ευλογία και έγκριση της ιεράς συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
    2) συμμετέχουν σε αυτή διάφοροι παραεκκλησιαστικοί και σχισματικοί, π.χ. οι Μάξιμος Βαρβαρής (πβ. ψευδείς προφητείες περί αντιχρίστου), Μεθόδιος Παπαλαμπρακόπουλος (καθηρημένος, σχισματικός και αυτοπροβαλλόμενος ψευδώς σαν «καθηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου Αγίου Όρους»), Ευθύμιος Τρικαμηνάς (καθηρημένος πρώην ιερέας) κλπ.

    Η παρουσία και η συνδιοργάνωση από παλιοημερολογίτες είναι σοβαρός λόγος φαλκίδευσης και καπελώματος της συγκέντρωσης. Μάλιστα, παλιοημερολογίτες πρωτοστατούν στη μεταφορά κόσμου μέσω πούλμαν από διάφορες πόλεις. Θα πρέπει να γίνει ΑΛΛΗ συγκέντρωση, πραγματικά εκκλησιαστική, δίχως την παρουσία σχισματικών, παραεκκλησιαστικών και παρασυνάγωγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ εσείς είστε σχισματικοί, δεν βρίσκεστε καν μέσα στην οργανωτική επιτροπή και δεν έχετε δικαίωμα να προβάλετε ψέματα, σαμποτάροντας αυτή τη συγκέντρωση.
    1. δείτε τι αποφάσισε πριν είκοσι χρόνια η Ιερά Σύνοδος σχετικά με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, όπου αναφέρει ότι δεν είναι αποδεχτή.
    2. για όσους αναφέρετε ότι συμμετέχουν δεν σημαίνει ότι θα κλείσουμε την πόρτα σε όποιον θελήσει να έρθει, η συγκέντρωση είναι ανοιχτή σε όλους ακόμα και σε εσάς που την σαμποτάρετε.
    3. οι τέσσερις προηγούμενες συγκεντρώσεις από το 2010 που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα ήταν με την συμμετοχή Νέου και Παλαιού ημερολογίου.
    4. Επίσημα ιεράρχες του Νέου ημερολογίου έχουν δώσει την ευχή τους και στέλνουν λεωφορεία με πιστούς και ιερείς από τις μητροπόλεις τους.
    Η απάντηση μας αυτή αναδεικνύει το μεγάλο σας ψέμα για να παρασύρεται κόσμο και να προκαλέσετε εντυπώσεις.
    Όπως είχαμε αναφέρει σε απάντηση άλλου σχολίου μας, θα πρέπει να αλλάξετε το όνομα σας σε ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ.
    Τέλος επειδή το να σχολιάζετε σας είναι πολύ εύκολο, σας προκαλούμε να διοργανώσετε εσείς μια συγκέντρωση που να έχει μεγαλύτερη επιτυχία από ότι η αυριανή, αλλά μάλλον είσαστε ανίκανοι για κάτι τέτοιο, επειδή ποτέ δεν σας είδαμε να αγωνίζεστε διπλά μας στα συλλαλητήρια κατά της κάρτας πολίτης. Αν εσείς θέλετε να αποκτήσετε την κάρτα, είναι δικαίωμα σας, αλλά μην σαμποτάρετε αυτούς που θέλουν να δηλώσουν την μη αποδοχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι, είναι κάπως παράδοξο να λέτε ότι είμαστε σχισματικοί, επειδή ανήκουμε στην Εκκλησία της Ελλάδος. Σχετικά με την συγκέντρωση, καταθέτουμε τις απόψεις μας εδώ: http://enotitapisteos.blogspot.gr/2016/02/kartapoliti.paraekklisiastikoi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμείς στην ίδια εκκλησία βρισκόμαστε, αλλά δεν κάνουμε όπως εσείς.
      Εάν είσαστε Χριστιανοί θα γνωρίζατε ότι η κρίση και η κατάκριση ιδιαίτερα με τόσο μένος είναι μεγάλο αμάρτημα.
      Τα βάλατε με το ράσο και αυτό είναι ακόμα πιο χειρότερο, στο κείμενο σας δώσατε την εντύπωση που εσείς επιθυμήσατε, αποκρύψατε πρόσωπα και ομιλητές ενώ δείξατε έμφαση σε αυτούς που θέλατε να κατηγορήσετε.
      Κατηγορείτε και ιερείς με το νέο ημερολόγιο, γιατί άραγε ;; Επειδή εσείς θέλετε την κάρτα πολίτη ενώ αυτοί παλεύουν και ενεργούν εναντία της.
      Φαίνεται ότι είσαστε από αυτούς που λένε Οικουμενιστές, όργανα της Παγκοσμιοποίησης. Τι άλλο θα μπορούσα να υποθέσουμε σε όσες ανακρίβειες διαβάσαμε από το δημοσίευμα σας, η μισή αλήθεια αγαπητοί μας αντιστοιχεί σε ένα μεγάλο ψέμα, και εσείς αυτό κάνατε, γεμίσατε με ψέματα το διαδίκτυο.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)