Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ εκδήλωση Διαμαρτυρία Τετάρτη 2/12 στις 17:30 στην Πλατεία Συντάγματος






Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, της Παμποντιακής Ομοσπονδίας στην πλατεία Συντάγματος, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 17:30 μμ.

Αυτή τη φορά θα έχει πολύ προσεκτική περιφρούρηση, θα στηθεί τεράστια εξέδρα (προσφορά του Δήμου Περιστερίου) με οθόνη και μηνύματα προσωπικοτήτων, ενώ έχουν κληθεί να παραστούν μαζικά φορείς προσωπικότητες, εκπρόσωποι της εκκλησίας, δήμαρχοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες και εκπρόσωποι προσφυγικών οργανώσεων. Στο καλλιτεχνικό μέρος θα είναι η Μελίνα Ασλανίδου, η Λιζέτα Καλημέρα κ.α., ενώ θα υπάρχουν αφηγηματικά και μουσικά δρώμενα.

Ανάμεσά τους και η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ), ο Γενικός Γραμματέας της οποίας θα απευθύνει χαιρετισμό. Η ΟΠΣΕ έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση με τις θέσεις της, εναντίον των αρνητών της γενοκτονίας και θα συμμετάσχει στην εκδήλωση για να στηρίξει τα αιτήματα της Παμποντιακής και να τονίσει ότι η γενοκτονία αφορά όλο τον Ελληνισμό της Ανατολής.

mikrasiatis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)