Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΒΟΜΒΑ: Νόμιμη στην Γερμανία η αιμομιξία!

aimomixiaΜετά από πρόταση κυβερνητικής επιτροπής δεοντολογίας η αιμομιξία μεταξύ αδελφών στη Γερμανία θα επιτραπεί με νόμο.

Όπως διαβάζουμε στην Telegraph, η κυβερνητική επιτροπή δεοντολογίας ισχυρίζεται πως η υπάρχουσα νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία είναι απαράδεκτη προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης.


«Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας.
Πάντως στη Γερμανία η αιμομιξία είχε νομιμοποιηθεί αφού θεωρείται πλέον δικαίωμα. Έτσι ξεκίνησε μία εκστρατεία σε ολόκληρη την Ευρώπη υπέρ της ομαλοποίησης της αιμομιξίας και της νομιμοποίησής της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)