Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

10 λόγοι για...να ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ στις εκλογές του Σεπτέμβρη, πάλι δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ θα το ρίξω!

  1. Γιατί το γελαστό παιδί, μας έμαθε τι σημαίνει κυβέρνηση αριστεράς και τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τις θυσίες των Αριστερών πεσόντων σε εμφύλιο και χούντα. Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται.
  2. Γιατί στο λίγο διάστημα που κυβέρνησε τήρησε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, δηλαδή την εξής μια. Κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ και στην Ε.Ε. Η κατάργηση των μνημονίων, του ΕΝΦΙΑ κτλ ήταν υποσχέσεις, μη μπερδεύουμε τις έννοιες.
  3. Γιατί έκανε τον αγωνιστή Πάκη πρόεδρο της δημοκρατίας, αποδεικνύοντας πως όταν δεν μπορούν οι δεξιοί να εκλέξουν δεξιό πρόεδρο (Σ. Δήμα), μπορούν οι αριστεροί. 
  4. Γιατί διαπραγματεύτηκε πολύ σκληρά με τους δανειστές. Το γεγονός ότι η ιδρυτική συνθήκη του ESM απ' τον οποίο δανειζόμαστε, αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά πως δεν δέχεται κανενός είδους διαπραγμάτευση, καμία σημασία δεν έχει. 
  5. Γιατί παρότι βρέθηκε προ αδιεξόδου δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς των δανειστών. Άφησε τον λαό ν' αποφασίσει για το μέλλον της χώρας μέσω δημοψηφίσματος.
  6. Γιατί σεβάστηκε απόλυτα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος...μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στη σύγκλιση. Ήταν κι' ο πρόεδρος Πάκης εκεί και τους συνεχάρη για τη γενναία και πατριωτική απόφαση.
  7. Γιατί λειτούργησε βάση λογικής και τελικά υπέγραψε τρίτο μνημόνιο (παρά τις έντονες πιέσεις των δραχμολάγνων) για τη σωτηρία της χώρας. Σωτηρία χωρίς μνημόνια δεν υπάρχει, μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.
  8. Γιατί έχει πολύ δουλειά ακόμη μπροστά του, μόνο 14 αεροδρόμια πρόλαβε να ξεπουλήσει και να ρίξει τη βασική σύνταξη στα 392 ευρω.
  9. Γιατί ότι δεν μπόρεσε να καταφέρει με τους Καμμένους Έλληνες θα το προσπαθήσει με τη συγκυβέρνηση των κομμάτων κοινής λογικής (όρος Κυριάκου Μητσοτάκη). 
  10. Γιατί πάντα ήθελα να σταματήσει η διχόνοια μεταξύ αριστερών και δεξιών στη χώρα μου και τώρα θα έχω την τύχη να ξαναζήσω μετά το καταραμένο '89 (ΝΔ - ΚΚΕ- ΕΑΡ) μια τέτοια συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ). Ουαααου!

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ 
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ

ΚΙ' ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ 'ΝΑΙ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Ορέστης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)