Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Αγρότες αποφασισμένοι να πολεμήσουν για να μην εξαθλιωθούν
Με τις εκλογές προσπαθούν να αποτρέψουν τις αντιδράσεις στους δρόμους;

Όταν μια κυβέρνηση βλέπει ότι δεν μπορεί να ψηφίσει άλλα αντιλαϊκά μέτρα τότε κάνει εκλογές για να τα περάσει η επόμενη. Έτσι ο Σαμαράς όταν είδε ότι οι δανειστές ζητάνε νέα μέτρα έκανε εκλογές για να έρθει ο Τσίπρας και να υπογράψει το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο. Και επειδή δεν έβγαιναν τα κουκιά για να ψηφιστούν τα μνημονιακά μέτρα, που εξοντώνουν οικονομικά τους αγρότες, ανακοινώθηκαν οι εκλογές. Όμως αυτή την φορά οι αγρότες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να υποχωρήσουν και όποια κυβέρνηση εκλεγεί θα τους βρει απέναντί της αν προσπαθήσει να τα περάσει.Ενσωματωμένη εικόνα 1

--
Phone:  2109424630
fax :      2109424095
Mob:      690798 3145
e-mail: infoagrofoni@gmail.com
El.Venizelou Av.272B, 17675, Athens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)