Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Πρόθεση για σύνδεση χρήσης πλαστικού χρήματος (Κάρτα) με αφορολόγητο.

σχόλιο ID-ont: Όταν μιλάμε για εκβιαστική προώθηση της Κοινωνίας χωρίς Μετρητά (βλ. Κοινωνία χωρίς Μετρητά: Προοπτική ή Εφιάλτης; http://id-ont.blogspot.gr/2015/07/video.html), εννοούμε ακριβώς αυτό:

Αλλαγές στη δομή του ΕΝΦΙΑ για το 2016 προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 984", εκτιμώντας ότι έως τότε θα έχουν αναπροσαρμοστεί και οι αντικειμενικές αξίες.
 
Επίσης, ανέφερε ότι σχεδιάζεται σύνδεση της χρήσης πλαστικού χρήματος με το αφορολόγητο, ενώ επεσήμανε ότι η σύνδεση των ταμειακών μηχανών με το ΚΕΠΥΟ θα ξεκινήσει από τον τουριστικό κλάδο και τις τουριστικές περιοχές και μετά θα υπάρξει επέκταση και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 
Τόνισε, τέλος, ότι θα υπάρξουν αλλαγές στους φορολογικούς συντελεστές για τις αδήλωτες καταθέσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)