Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!!!!

Ένα ολόκληρο τμήμα με ειδικούς πράκτορες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που καταγράφει όλα όσα διακινούνται στο διαδίκτυο και στα ενημερωτικά sites , διαθέτει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών!!!
Το νευραλγικό τμήμα που «φακελώνει» όλα τα sites, που ταξινομεί με …πολιτική στρατηγική «φίλια και εχθρικά» ενημερωτικά μπλογκς και ιντερνετικές εφημερίδες, έχει την κωδική ονομασία ΔΗΜΕ και ανιχνεύει πληροφορίες από ανοιχτές πηγές αλλά και λεπτομέρειες-φωτιά που τις βρίσκει κανείς πίσω απ τις λέξεις των δημοσιευμάτων!!
Η ΕΥΠ βλέποντας τις ανάγκες και την επέκταση του Τύπου στην Ιντερνετική εποχή , φρόντισε μετά από εισηγήσεις να ψάχνει στα δημοσιεύματα και να «φακελώνει» – με αυτόν τον τρόπο της ταξινόμησης- δημοσιογράφους , κείμενα, πηγές και απόψεις που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και που στην
μετά-τηλεοπτική μας εποχή παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση των ειδήσεων!!! 
Και πολλές φορές ποδηγετούν την ενημέρωση χάρη στην ταχύτητα που τους δίνει το διαδίκτυο…
Τα στελέχη και τους αξιωματούχους της ΕΥΠ τους ενδιαφέρουν οι ειδικές πληροφορίες, τα αποκλειστικά θέματα και ο τρόπος άντλησης ειδήσεων πολλές φορές «απαγορευμένων» στο ευρύ κοινό!!
16540reich_eu
Το τμήμα των αξιωματούχων της ΕΥΠ –το περίφημο ΔΗΜΕ- αξιολογεί τα δημοσιεύματα του Ιντερνετικού Τύπου κι ενημερώνει αρμοδίως την ιεραρχία –κυρίως εάν πρόκειται και για αποκαλύψεις που αφορούν τον ουρανοξύστη της Κατεχάκη. Αποδελτιώνονται , σχολιάζονται και στη συνέχεια τα κείμενα με τις παρατηρήσεις ..οδεύουν προς τον σχετικό Διευθυντή.
Τη δικαιοδοσία για τη λειτουργία του ΔΗΜΕ έχει η Ελένη Κυριακίδου έμπειρη διευθύντρια στη Γ’ Διεύθυνση (Αντικατασκοπεία) με πολλά χρόνια στις μυστικές υπηρεσίες , ενώ για ιντερνετικά δημοσιεύματα ειδικού τύπου (αποκαλυπτικά ) τον λόγο έχει και ο διοικητής της ΕΥΠ. Θοδ. Δραβίλλας προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού στη νευραλγική καρέκλα του αρχηγού της μυστικής μας υπηρεσίας με αρκετές περγαμηνές επιτυχιών στο διάστημα της παραμονής του στο συγκεκριμένο θώκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)