Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Δικηγόρος Αποστολόπουλου: «Θα κάνετε δέκα μηνύσεις και θα πάνε όλες στο αρχείο»

Παύλος ΣαράκηςΥπέρ το δέον σίγουρος ότι «εσείς θα κάνετε δέκα μηνύσεις και θα πάνε όλες στο αρχείο» εμφανίστηκε ο συνήγορος του Γιώργου Αποστολόπουλου στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, Παύλος Σαράκης, μιλώντας για το θέμα στην εκπομπή «Στον Ενικό» το βράδυ της Δευτέρας.
Έχοντας απέναντί του τη νομική σύμβουλο του Παύλου Χαϊκάλη, Έλενα Τζούλη, ο Παύλος Σαράκης ανέφερε αυτολεξεί: «Εσείς θα κάνετε δέκα μηνύσεις και θα πάνε όλες στο αρχείο, η Δικαιοσύνη θα επέμβει αυτεπάγγελτα για αδικήματα τα οποία διέπραξε κατ’ ομολογίαν ο εντολέας σας».
Η σιγουριά του αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από την Έλενα Τζούλη, που
σχολίασε: «Το ξέρετε από τώρα, ε; Ε βέβαια, με αυτή τη σιγουριά ο εντολέας σας κινούνταν, κάποιοι του έδιναν εντολή και του έλεγαν μη στεναχωρέσαι, και κάτι να γίνει στο αρχείο θα τα στείλουμε».
Δείτε το βίντεο:


koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)