Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Χάκερ διαρρέουν χιλιάδες κωδικούς πρόσβασης γνωστών ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο

How to Install Tor in BackTrack 5 to Surf Anonymously and Bypass Tor ...Μαίνεται ο πόλεμος στον Κυβερνοχώρο, καθώς το Σάββατο, λίγες μόλις ώρες μετά τη διπλή επίθεση που δέχθηκαν η Sony και η Microsoft, μια ομάδα χάκερ, η οποία υποστηρίζει ότι συνεργάζεται με την ακτιβιστική κολλεκτίβα των Anonymous, διέρρευσε ένα αρχείο με 13.000 κωδικούς πρόσβασης αλλά και αριθμούς πιστωτικών καρτών από δημοφιλείς ιστοτόπους, όπως η Amazon και η Walmart.
Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι χάκερ ανέβασαν ένα αρχείο κειμένου με όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα στη διαδικτυακή πλατφόρμα διαμοιρασμού αρχείων, Ghostbin, την Παρασκευή. Ωστόσο, το Σάββατο, το συγκεκριμένο
αρχείο έπαψε να είναι προσβάσιμο από τους χρήστες.
Ο ιστότοπος Daily Dot δημοσίευσε τον πλήρη κατάλογο με τις περίπου 40 εταιρείες-«κολοσσούς» στο Διαδίκτυο, οι χρήστες των οποίων μπήκαν στο στόχαστρο των χάκερ.
Μάλιστα, η ομάδα τους, σε μια επίδειξη πυγμής, ανέβασε στο Ghostbin και μια πειρατική κόπια της επίμαχης ταινίας «The Interview», για την οποία Ουάσινγκτον και Πιονγκγιάνγκ βρίσκονται ήδη σε έναν άτυπο «πόλεμο χαρακωμάτων».
Με ανάρτησή τους στο Twitter, οι χάκερ δεν απέδωσαν κάποιο ιδεολογικό κίνητρο για την κυβερνοεπίθεση, απλώς αρκέστηκαν να πουν ότι το έκαναν «για πλάκα».

Anonymous @AnonymousGlobo
: VPNCyberGhost, UbiSoft, VCC, Brazzers, UFC TV, PSN, XBL Gamers, Twitch TV, Amazon, Hulu Plus, Dell, Walmart, (EA) Games, LEAKED..
  Anonymous @AnonymousGlobo
A total of approximately 13k accounts. We did for the Lulz. https://ghostbin.com/paste/avtnw/raw 
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)