Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο γεύμα για απόρους και αστέγους απο τον Δ. Αθηναίων

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα παραθέσει ο Δήμος Αθηναίων την Πέμπτη στις μία το μεσημέρι, για 800 απόρους και αστέγους στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ. Παρόμοιο τραπέζι διοργανώνει ο Δήμος και για την Πρωτοχρονιά.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι το Κ.Υ.Α.Δ.Α. παρέχει καθημερινά όλο τον χρόνο περίπου 1.400 μερίδες φαγητού σε άπορους και άστεγους Έλληνες και αλλοδαπούς. 

Το φαγητό διανέμεται δύο φορές ημερησίως (μεσημέρι 12:00-13:00 και απόγευμα 17:00-18:00) από το Κέντρο Σίτισης του Ιδρύματος, στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους 70 και Πειραιώς 35.

 koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)