Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Χωρίς πτυχίο ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών που διορίστηκε από τον Γεωργιάδη

Με πλαστούς τίτλους σπουδών ήταν ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, Θόδωρος Κουκάκης. Μετά την διαπίστωση της παρατυπίας, ο διοικητής παύθηκε με απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, στα τυπικά προσόντα του διοικητή διπιστώθηκαν παρατυπίες, καθώς ο αναγνωρισμένος από το ΔΙΚΑΤΣΑ τίτλος σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας έχουν εκδοθεί στο όνομα προσώπου με το ίδιο ονοματεπώνυμο αλλά με διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης. Ο Θ. Κουκάκης, εκτελωνιστής στο επάγγελμα, είχε διοριστεί και κατά τη διετία 2008- 2010 στη διοίκηση του νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» και τοποθετήθηκε στη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών τον Νοέμβριο του 2013 με απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη, ύστερ από πρόταση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης Διοικητών ΕΣΥ.

Στο βιογραφικό του ο διοικητής του νοσοκομείου είχε δηλώσει αναφορικά με τη μόρφωση του τα εξής: ψυχολογία- μεταπτυχιακό, τελωνειακή νομική,
αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο στέλεχος της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο είχε αποπεμφθεί η αναπληρώτρια διοικήτρια του μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ» καθώς διαπιστώθηκε στο πλαίσιο ελέγχου του τίτλου σπουδών της ότι αυτός ήταν πλαστός. Τότε η Εταιρία Managment Υπηρεσιών Υγείας είχε καταγγείλει ότι υπάρχουν άλλες τουλάχιστον έξι περιπτώσεις διοικητών του ΕΣΥ με πλαστούς ή ανύπαρκτους τίτλους σπουδών.





Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Τι περιμένει κανείς σε τούτο το κράτος, βιβλιοπώλης γίνεται υπουργός, εκτελωνιστής γίνεται διοικητής Νοσοκομείου, σε λίγο θα δούμε εφημεριδοπώλη να γίνεται πρωθυπουργός…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)