Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ενοίκιο αντί δόσης ….και το σπίτι στην Τράπεζα.

ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ  — Γκ. Χαρδούβελης (Ο Φιλάνθρωπος υπουργός οικονομικών και πρώην παπαγαλάκι χρηματιστηρίου) σήμερα στα «ΝΕΑ» ….για όσους έχουν κόκκινα δάνεια.

  — «Το κράτος πρέπει να δώσει κάτι για να μην τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους»

  — ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1] Εάν έχω χρήματα για την πληρωμή ενοικίου στην τράπεζα, γιατί να μην πληρώνω την δόση του δανείου -εάν τα ποσά είναι σχετικά ως προς το ύψος τους- και να μου μείνει το σπίτι;

2] Θυμίζει Μπαρμπανίκο την «αντίστροφη υποθήκη» ή κάνω λάθος(;) (ιδε παρακάτω σχετικό). 

  — Η βασική διαφορά φαίνεται ότι είναι ….στην μια περίπτωση δεν φθάνει η σύνταξη για ζήσει ο συνταξιούχος και στην άλλη τα εξαθλιωμένα εισοδήματα του άλλου «χριστιανού» δεν επαρκούν να αποπληρώσει το χρέος του στην τράπεζα.

  — Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ….το σπίτι θα καταλήγει στην τράπεζα.

  — ΣΧΕΤΙΚΟ: 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Υπάρχει λύση…. Να κρεμάσουμε τον νυν και τους πρώην διοικητές του ΙΚΑ, πριν μας κλέψουν τα σπίτια!!!!

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/38631


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μια ακόμα παραλαγή, της βίαιης ανακατανομής εισοδήματος, από τις άγρια φορολογούμενες μάζες, στους αφορολόγητους ….τραπεζίτες. 
Αν είναι «νόμιμη» η επιδότηση ενοικίου, για να χάσει την ιδιοκτησία ο ιδιοκτήτης μικροεισοδηματίας, ΓΙΑΤΙ να μην είναι περισσότερο νόμιμη η ισόποση επιδότηση της δόσης του δανείου, ώστε να παραμείνει το ακίνητο στο μέλος της φορολογούμενης μάζας???? Πόσες ντιρεκτίβες της πόρνης ΕΕ καταπατώνται, για τη διπλοληστεία από τους αχόρταγους τραπεζίτες???? Η σάπια συγκυβερνητική εξουσία, για τη ψυχή της μακαρίτισσας της μάνας της νομοθετεί τις ληστείες σε βάρος της μάζας????

 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/50123

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)