Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Αιγύπτιος σχολιαστής TV: Η Τουρκία, το Κατάρ και η Χαμάς, είναι πιο βρώμικα σκυλιά κι από από αυτές τις σαγιονάρες



Ο σχολιαστής της αιγυπτιακής τηλεόρασης Τεβφίκ Οχάσκα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό και αναφερόμενος στην ειρηνευτική πρωτοβουλία της Αιγύπτου, αφού έδειξε μια βρώμικη σαγιονάρα που έβγαλε από μια τσάντα, είπε τα εξής:
 ''Βλέπετε αυτήν την σαγιονάρα που κρατάω με το μαντήλι μου. Αυτή η σαγιονάρα είναι ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει εδώ. Αυτήν την σαγιονάρα την πετάω στα μούτρα της Χαμάς, του Κατάρ και της Τουρκίας. Αυτή η σαγιονάρα είναι από το λαό της Αιγύπτου και προορίζεται για τη Χαμάς, το Κατάρ, την Τουρκία και τις ενέργειές τους. Κι αυτό γιατί τα σκυλιά τα χτυπάνε μόνο με τέτοιες βρώμικες σαγιονάρες. Μάλιστα, αυτά τα τρία σκυλιά. Η Χαμάς, που υποστηρίζεται από την Τουρκία και το Κατάρ. Αυτή τη σαγιονάρα την έφερα εγώ από τα σκουπίδια. Γιατί τα παπούτσια μου είναι πολύ πιο καθαρά από αυτούς τους βρωμιάρηδες".

 
Εμείς δεν σχολιάζουμε.
Απλά απολαμβάνουμε το μεγαλείο του Νταβούτογλου και των εν Ελλάδι εναγκαλιζομένων αυτόν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)