Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Παρέδωσε την Διαχείριση της χώρας στους «κλακαδόρους και τα παπαγαλάκια» του ΧΑΑ ….της εποχής Σημίτη!


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΣΗΜΙΤΗΣ   
 — ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ,

   — Αν διάβαζες ότι κάποιος έκανε τώρα -δημόσια- την παρακάτω δήλωση  ….θα έλεγες ή χρηματιστής είναι ή μεγαλομέτοχος ή δεν ξέρω τι άλλο ….και κοιτάει την πάρτη του, την κονόμα του ….το συμφέρον του!
— Αν όμως σου έλεγα το όνομα Αυτουνού που έκανε την Προκλητική δήλωση το 2000(!) ….όταν «έβραζε ο τόπος» για το σκάνδαλο ή το έγκλημα -όπως θες πες το- στο ΧΑΑ(αυτοκτόνησαν -τότε- μικροεπενδυτές που έχασαν το σπίτι τους) ….φοβάμαι, ότι θα πρέπει ν” ανησυχείς πλέον σε υπερθετικού βαθμό ή ότι θα σηκωθείς να φύγεις απ” αυτή τη χώρα των κλεπτών και των ληστών και θα πας να ζήσεις κάπου αλλού.

  — Η «Δήλωση-συνέντευξη είναι η «παρακάτω…. και το όνομα του «Δημόσιου Προσώπου» ….σε επόμενο.
  —«Χρειάζεται ακόμα ε ν τ ο ν ό τ ε ρ η προβολή των πλεονεκτημάτων που διαθέτει το ελληνικό Χρηματιστήριο, το οποίο  είναι υγιές και πολύ πιο διαφανές από άλλα«,   υπογραμμίζει  το 2000  ο…. 

– Προ το παρόν σου στέλνω ένα σκίτσο ….μια γελοιογραφία της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ»(εξαίρετου σκιτσογράφου) ….που μας δίνει παραστατικά τον Ιανουάριο του 2000 -πριν την «Δήλωση»- το πυροτέχνημα, την απάτη, «την υγεία και διαφάνεια» του ΧΑΑ ….του τότε κω/μάγαζου του Σημίτη! – Η «δεξά» «στρουθοκαμήλισε» δυο φορές ….για το έγκλημα και το πλιάτσικο της Σοφοκλέους(ίσως επωφελούμενη) ….μια φορά το 2004 με τον Κ. Καραμανλή ….και τώρα με τον Α. Σαμαρά, που παρέδωσε την Διαχείριση της χώρας στους «κλακαδόρους και τα παπαγαλάκια» του ΧΑΑ ….της εποχής Σημίτη!

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)