Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Γίνεται επανάσταση από πεντάστερα ξενοδοχεία;

Γίνεται επανάσταση από πεντάστερα ξενοδοχεία;

Άφωνους άφησε τους συνέδρους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς μια νεαρή Ισπανίδα (επίσης σύνεδρος), κατακεραυνώνοντας τους ηγέτες των κομμάτων που την αποτελούν, με επικεφαλής τον ΓΑΠ!

«Απαιτούμε επιτέλους η Σοσιαλιστική Διεθνής να έχει λόγο ύπαρξης, μην μας κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε», είπε η Μπεατρίθ Ταλεγόν, αφήνοντας αιχμές στα οικονομικά της Διεθνούς. «Να πάψουν να αποτελούν ένα μυστήριο όπως οι πυραμίδες της Αιγύπτου».

Τάχθηκε επίσης υπέρ μιας νέας τάξης πολιτικών και κατακεραύνωσε τις συναντήσεις σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, όπως αυτό της πορτογαλικής πόλης Κασκάις.

«Μας θέλετε διακοσμητικούς εμάς τους νέους, απλά για να γεμίζουμε τις αίθουσες» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας της. «Είστε εσείς οι υπεύθυνοι αυτού που συμβαίνει τώρα… εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες από την απουσία πολιτικής σας ή από τις πολιτικές σας».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γ.Παπανδρέου, προκειμένου να υπερασπιστεί τους συμμετέχοντες. «Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί» κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)