Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Προωθείται σύμφωνο συμβίωσης γιά ομοφυλοφίλους

«Η Eλληνική Κυβέρνηση μελετά το θέμα και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της, ύστερα από διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου, σχετικά με το ερώτημα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης», αναφέρει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή έπειτα από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Γιαννακάκη και Μαρίας Ρεπούση για τη θεσμική αναγνώριση της ελεύθερης συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. (http://www.tovima.gr/society/article/?aid=500162).

Τα όργανα της Νέας Εποχής, μεθοδικά και συστηματικά, αλλοτριώνουν την Ελληνική κοινωνία και τορπιλίζουν την Ελληνική οικογένεια.
Με ύπουλο τρόπο, ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις, διοχετεύουν το δηλητήριό τους μέσω αλλεπάλληλων νόμων, έχοντας σαν τελικό στόχο την πλήρη διάλυση της οικογένειας μέσω της ενίσχυσης και της εξάπλωσης της ανηθικότητας.
Ξεκίνησαν από τον νόμο για την αποποινικοποίηση της μοιχείας, προχώρησαν στο αυτόματο διαζύγιο εντός τετραετούς διάστασης, το «βελτίωσαν» σε διετή διάσταση, καθιέρωσαν το σύμφωνο συμβίωσης, τώρα θέλουν να το εφαρμόσουν και για τους ομοφυλόφιλους, αύριο θα ζητήσουν γάμο ομοφυλοφίλων και μεθαύριο ποιος ξέρει τι άλλο θα σκεφτούν!
Όλα αυτά συμβαίνουν ανεξαρτήτως της ιδεολογίας που προσχηματικά προβάλλει το εκάστοτε κυβερνών κόμμα, πράγμα που αποδεικνύει ότι όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα έχουν υποταχθεί στα κελεύσματα της Νέας Εποχής.
Η Παράταξή μας αντιτίθεται σε κάθε μορφής υποβάθμιση της οικογένειας. Θεωρεί ότι η υγιής οικογένεια είναι θεμελιώδους αξίας για την δομή, την ανάπτυξη και την πνευματική και οικονομική πρόοδο του Έθνους μας.
Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"στηρίζει  την ανάπτυξη της οικογένειας και προτείνει οι μητέρες τριών παιδιών και άνω να λαμβάνουν κανονικό μισθό από το Κράτος, εργαζόμενες για την ανατροφή των παιδιών τους, καθώς αυτή αποτελεί πολύ υπεύθυνη και σπουδαία εργασία. Δεν χωρά κανένας διάλογος για την περαιτέρω εξαθλίωση της έννοιας της οικογένειας και ζητά την κατάργηση όλων των ανθελληνικών και αντίθετων με την Παράδοσή μας νόμων.
Παράλληλα υποστηρίζει ότι η Παιδεία πρέπει να είναι βαθειά και ουσιαστική, να μορφώνει τους νέους μας με αρχές και ήθος, δηλαδή με τα ιδανικά της Ελληνορθόδοξης Παραδόσεως μας.
Ν.Ζ για την πολιτική παράταη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"
http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/2010-02-10-12-18-45/2010-02-10-12-18-45/873-prootheitai-prosymfwno-symvioshs-gia-omofilofiloys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)