Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ομολόγησε την ενοχή του ο Τζέσε Τζάκσον Τζούνιορ

Ο πρώην γερουσιαστής του Ιλινόις, Τζέσε Τζάκσον Τζούνιορ, γιος του αιδεσιμότατου, πολιτικού και υποστηρικτή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τζέσε Τζάκσον, ομολόγησε την ενοχή του για την κατάχρηση και σπατάλη εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων από το ταμεία της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο 47χρονος Τζάκσον Τζούνιορ εισήλθε στην αίθουσα του ομοσπονδιακού περιφερειακού δικαστηρίου στην Ουάσινγκτον, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες της συνωμοσίας, της ψευδούς δήλωσης και της απάτης, ανέφερε η Washington Post. 

«Ένοχος, κύριε πρόεδρε. Παραπλάνησα τον αμερικανικό λαό» είπε προς τον δικαστή. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα που είχε στη διάθεσή του το δικαστήριο ο Τζάκσον και η σύζυγός του, είχαν εμπλακεί στη κατάχρηση 750.000 δολαρίων από το ταμείο της πολιτικής του εκστρατείας, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ρολογιού αξίας 43.000 δολαρίων και άλλων ειδών πολυτελείας. 

Η σύζυγός του, Σάντρα Στίβενς Τζάκσον, αναμένεται επίσης να δηλώσει ένοχη.



ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Περιμένουμε την άγια ώρα που θα ακούσουμε κι εμείς από στόματα "ελλήνων" πολιτικών: 
'Ενοχος, κύριε πρόεδρε. Παραπλάνησα τον ελληνικό λαό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)