Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ Ο ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ "ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ" (ΤΕΩΣ) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΕΜΟΥΣΙΑ - ΣΑΞΩΝΗ 

Απο την εποχή της καταδίκης του Τσοχατζόπουλου,αργότερα της δίωξης Λαυρεντιάδη,μετά του δήθεν "ξεσκονίσματος" της "λιστοειδούς" ...εμπλοκής Παπακωνσταντίνου, και μέχρι σήμερα που βγήκε η απόφαση  της καταδίκης σε ισόβια του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλου,αυτού δηλαδή για τον οποίο ο Σαμαράς πριν απο δύο χρόνια (ΔΕΘ 17/9/2011) έλεγε "...ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης...", ο ελληνικός λαός  αυτό  που βλέπει  είναι απλώς  μια τμηματική  και  αυστηρά  καθορισμένη απονομή δικαιοσύνης, η οποία  σε καμία  περίπτωση όμως  δεν ικανοποιεί  "το κοινό  περί δικαίου αίσθημα".

Δεν είδε π.χ ο ελληνικός λαός  την δικαιοσύνη  να
ανταποκρίνεται  σε  καταγγελίες  πολιτών   που στοιχειοθετημένα  και με  νομική αρτιότητα και επιχειρηματολογία  περιέγραψαν  πως  έδρασαν  ( και συνεχίζουν να δρούν)  οι  δωσίλογοι των τελευταίων  κυβερνήσεων,διαπράττοντας  το ακραίο  έγκλημα  της  εσχάτης προδοσίας.
Δεν είδαμε  κανέναν  δικαστή  να αρπάζει  απο το σβέρκο και να καθίζει  στο σκαμνί   ούτε  εταιρείες  σαν την Γερμανική  Hochtief , ούτε καναλάρχες και μεγαλοεργολάβους   που  έφαγαν  το καταπέτασμα και φέσωσαν το ελληνικό κράτος  με δισεκατομμύρια  χρέη ,τα οποία  φυσικά   τα πληρώνει ο ελληνικός λαός  και για τα οποία  πολλοί εξ ημών  θα πάμε  φυλακή αντί για δαύτους, επειδή δεν  θα έχουμε  να πληρώσουμε  κι αλλα χαράτσια και φόρους. 

Για  να μην κοροϊδευόμαστε.

Πάνω  απο τα κεφάλια μας ίπταται ελέω   Μέρκελ, ΔΝΤ και Τρόϊκας, το μακάβριο και δολοφονικό αερόστατο   πάνω  στο οποίο  βρίσκονται  οι δωσίλογοι της  ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Αν και η  "Ιερά συμμαχία"  της  Ε.Ε  μπαλώνει  τις τρύπες  που ανοίγει "κατά λάθος"  ο  αμερικανικός  αετός, το αερόστατο  της τρικομματικής  κυβερνητικής κοινοπραξίας,χάνει διαρκώς ύψος , πράγμα που αναγκάζει  τους   "καπεταναίους" της  Μέρκελ  να  πετάνε  στο κενό  τη "σαβούρα"  κερδίζοντας κάθε φορά  έστω και  πρόσκαιρα λίγο ύψος.


Το  ζητούμενο  για τον ελληνικό λαό δεν είναι  να τους δεί  να γκρεμοτσακίζονται, πράγμα  που έτσι κι αλλιώς θα γίνει σύντομα, αλλά  να μην επιτρέψει σε κανέναν ευρωπαίο  ή αμερικάνο  να  απογειώσει   κι άλλο  "κυβερνητικό αερόστατο" απο  το  οποίο  εθελόδουλοι   νέοι  "κυβερνήτες"  θα  κάνουν  πάλι  την  δουλειά  του  "ελεύθερου σκοπευτή".

Μάλλον ήρθε η ώρα  να   κάνουμε  αυτό  που  μας  εντέλλει  η  τέταρτη παράγραφος του  ακροτελεύτιου  άρθρου (120)   του  Ελληνικού Συντάγματος  :

Αρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη) 
 1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975. 
 2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
 3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)