Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ


Η οικονομική κρίση για μερικούς είναι μια ευκαιρία να πλουτίσουν και η Χρυσή Ευκαιρία βρήκε ένα τρόπο, μη ηθικό, για να κερδοσκοπήσει πατώντας στα πτώματα των συμπολιτών μας. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μια νέα πελατεία, αυτούς που  επιθυμούν να συμμετέχουν σε πλειστηριασμό κατασχεμένων ακινήτων.
Που βρίσκεται το ανήθικο; Εκεί που χάνεται η ανθρωπιά, εκεί που θα έπρεπε όλοι μαζί να υποστηρίξουμε τους ανήμπορους και τους φτωχούς, να παλέψουμε να διατηρήσουμε την περιουσία μας, να αποτρέψουμε τις κατασχέσεις για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τα χρέη τους.
Η Χρυσή Ευκαιρία, μετατράπηκε σε όργανο της Τρόικας και των τραπεζιτών. Είναι αυτοί που μέσα στην Γερμανική κατοχή στηρίζουν τους εχθρούς του έθνους μας και δεν διστάζουν να βλάψουν τον Έλληνα άνεργο και απελπισμένο. Που είναι το χέρι βοήθειας που όλοι μας έχουμε χρέος να τείνουμε προς τον συνάνθρωπό μας, έτσι θα ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση;
Ντροπή σε αυτήν και σε όλους όσους γίνουν πελάτες της Χρυσής Ευκαιρίας.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εξευτελισμός σε άνθρωπο όταν συμβάλλει και ενισχύει την διάθεση κατασχόμενων ακίνητων, την περιουσία που κάποιοι έχασαν επειδή έντεχνα και με δόλιο τρόπο παρουσίασαν και επέβαλαν την οικονομική κρίση στην χώρα μας.
Στην σκέψη μας έρχεται μια σκηνή: οικογένεια με μικρά παιδιά να ξεσπιτώνεται, επειδή οι γονείς τους έμειναν άνεργοι, επειδή η ανικανότητα των πολιτικών μας κατέρρευσε την οικονομία μας και μέσα σε αυτή την τεράστια ύφεση η Χρυσή Ευκαιρία να στήνει δίκτυο πλειστηριασμών. Εδώ ταιριάζει «ο θάνατός σας, η ζωή μας», λυπόμαστε που η ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια έπεσε τόσο χαμηλά, χάθηκαν οι αξίες, που επικράτησε το ανήθικο, που το συμφέρον και ο ατομισμός είναι πάνω από όλα.
Τα λεφτά έγιναν σκοπός ζωής για πολλούς, θα τους θυμίσουμε όμως ότι στον τάφο κανένας δεν τα πήρε μαζί του... 





Πλειστηριασμοί ακινήτων, κάθε εβδομάδα στο email σας! Καλέστε στο 210-90.91.222 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 - 17:00).



Σας παρουσιάζουμε τη νέα υπηρεσία: Πλειστηριασμοί Ακινήτων σε συνεργασία με την Lawnet. Η εγγραφή στην υπηρεσία σας εξασφαλίζει πλήρη και αξιόπιστη αποδελτίωση για όλους τους πλειστηριασμούς ακινήτων Αθηνών και Πειραιώς. Ενδεικτικά αποστέλλονται 5.500 πλειστηριασμοί το χρόνο με μέσο όρο 300 την εβδομάδα!


Με τη συνδρομή στην υπηρεσία αυτή σας παρέχουμε:

Αποστολή email: Κάθε εβδομάδα, θα σας αποστέλλεται έγκαιρα σε ένα πλήρως λειτουργικό αρχείο excel όλοι οι πλειστηριασμοί που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα! (Kατεβάστε από εδώ ένα παράδειγμα του αρχείου)

Κάθε αρχείο περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία για τον κάθε πλειστηριασμό:

Περιγραφή ακινήτου
Συμβολαιογράφος
Πρώτη προσφορά
Είδος ακινήτου
Επισπεύδων
Αριθμός δελτίου/σελίδας
Διεύθυνση
Οφειλέτης
Ημερομηνία πλειστηριασμού



Εφαρμογή web: Μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τα ακίνητα προς πλειστηριασμό επάνω στο χάρτη, αλλά και να κάνετε αναζητήσεις βάσει φίλτρων. (Δείτε εδώ ένα παράδειγμα)


Δείγμα στοιχείων πλειστηριασμών που λαμβάνετε.



Πακέτα συνδρομής πλειστηριασμών*:



1 Μήνας
6 Μήνες
12 Μήνες
30€
150€
250€



Ξεκινήστε εύκολα καλώντας τη Χρυσή Ευκαιρία στο 210 9091222 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 - 17:00). Ένας εξειδικευμένος σύμβουλός επαγγελματιών πελατών θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Πηγή Από μήνυμα της Χρυσής Ευκαιρίας.

(Αναθεώρηση από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 27/02/2013 -10:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)