Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

altΜε τον Γιάννη Κανελλάκη

● Ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι ο λαός έχει γονατίσει στα χρέη και τα χαράτσια και δεν πάει άλλο. Προφανώς, ο κ. Σαμαράς έχει καταλάβει ότι η κοινωνική έκρηξη είναι προ των πυλών και πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι τον Ιούνιο. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
● Στο ένα ευρώ έχει φτάσει η μετοχή σε κάποιες από τις τράπεζες. Επονται και χειρότερα.

● Χειραψία Σαμαρά - Μητσοτάκη. Σημειώσατε, καζάνι που βράζει...

● Εθνικό Μουσείο γίνεται το ιστορικό κτίριο της Εθνικής τράπεζας στην Αιόλου. Σε μουσεία θα βάζουν τα κλεμμένα.

● Με άλλους 14 βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας ξεκινάει «αντάρτικο» ο Μάκης Γιακουμάτος εντός του Μαρτίου. Τον βλέπω πολύ...ένοπλο τον Μάκη. Κάτι ετοιμάζει.

● «Είστε φίλος της Ελλάδας. Καλώς ήρθατε στην χώρα μας αγαπητέ Πρόεδρε της Γαλλικής Δημοκρατίας», είπαν κάποιοι που βρέθηκαν απέναντι από το κτίριο της γαλλικής πρεσβείας, Βας. Σοφίας, όταν ο κ. Ολάντ, κατευθυνόταν στο ξενοδοχείο Χίλτον. Πράγματι, δείχνει ότι είναι καλός φίλος.

● Τόση ήταν η χαρά του κ. Σαμαρά με την επίσκεψη του κ. Ολάντ στην χώρα μας που σκέφθηκε, όπως είπαν οι κακές γλώσσες,  να πάει και στο αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι, να τον υποδεχθεί.

● Ο πρωθυπουργός εξετάζει τους υπουργούς του, για την απόδοσή τους, ενόψει του ανασχηματισμού. Και όπως είπαν συνεργάτες του το 90% από αυτούς πρέπει να τους στείλει σε αγροτικές φυλακές για να ...εκτίσουν το υπόλοιπο της θητείας τους.

● Οι σφαίρες που βρέθηκαν πριν από καιρό στο γραφείο του κ. Σαμαρά, στην Λεωφ. Συγγρού, έγραφαν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , την λέξη «κόκαλ»... Τι άραγε να εννοεί αυτή η λέξη ; Πάντως, ακόμα προσπαθούν εκεί στην Ν.Δ. να την αποκρυπτογραφήσουν.

● Σε νοσοκομεία χειρουργοί «δανείζονται» νοσηλεύτριες από άλλα τμήματα για να κάνουν χειρουργεία.  Φανταστείτε τι αλαλούμ επικρατεί στον χώρο της υγείας. Και ο κ. Λυκουρέντζος...χτενίζεται.

● Πάπας με σκάνδαλα, παιδεραστίες, κλοπές και άλλα πολλά. Πα-πα-πα-πα-πα-ρια.

● Μπαζωμένα τα περισσότερα ρέματα στο νομό Αττικής. Κατά τ’ άλλα με την πρώτη βροχή όλοι οι ρεματοκτίστες φωνάζουν, που είναι το κράτος και που είναι το κράτος. Και φυσικά το κράτος είναι ανύπαρκτο, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σπεύδουν οι εισαγγελείς και να στέλνουν  στο αυτόφωρο , όλους αυτούς που μπάζωσαν και έκτισαν σε ρέματα. Ελεος πιά!!!

● Πήγε στο Νταβός και γύρισε γκαβός. Ο κοντός... mitara…kiss, kiss, kiss…

● Σουφλιάς, όπως λέμε , φέρτε πίσω τα κλεμμένα, όπως λέμε κοιμάμαι σ΄ένα στρώμα των 300 εκ. ευρώ. Αρούληηηη, εσύ δεν γνωρίζεις τίποτε γι’ αυτά εκεί στα σαλέ της Αράχοβας που πηγαίνεις για...σκί. Κύριε εισαγγελέα, ο κόσμος ζητάει να παρέμβετε άμεσα στην υπόθεση αυτή.

● Αλογοσκούφης , όπως λέμε , διπλασιάζω το εθνικό χρέος με ψεύτικα στοιχεία που παρουσιάστηκαν για το ΑΕΠ και δανειστήκαμε 150 δις. ευρώ από το 2004 – 2009. Κύριε εισαγγελέα πιάστε και λίγο στα χέρια σας αυτόν τον φάκελο...

● Αβραμόπουλος – Καλογερόπουλος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί αναγνώστες μας μου αναφέρουν συνέχεια αυτά τα δύο ονόματα.  Τα αποκαλούν «αμαρτωλά» κι ότι τα έργα τους και η πολιτεία τους «σηκώνουν», εισαγγελική παρέμβαση.

● Αερομαχίες πάνω από τις φυλακές των Τρικάλων. Βλαστός εναντίον όλων. Κι ακόμα είναι η αρχή...

● Καιρός : Όταν «σηκώνετε» τα πόδια να μην φωνάζετε ότι κρυώνετε. Λέτε να πάρουν και επίδομα θέρμανσης στη Βουλή ; Καληνύχτα σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)