Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΑΤΖΕΝΤΑ 21



ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ή ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ;
(ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ)

ΑΤΖΕΝΤΑ  21

            Η Ατζέντα  21 αφορά το «Σχέδιο» μέσω του οποίου καλούνται οι καλοπροαίρετοι, και με αγαθές προθέσεις πολίτες των κρατών μελών της Ε.Ε. (και όχι μόνο) να προστατεύσουν τον πλανήτη Γή, από την οικολογική καταστροφή που προκύπτει ως συνέπεια της «ασυνειδησίας» των λαών κρατών που την κατοικούν.
            Εθελοντές κυβερνήσεις και οργανώσεις επιστρατεύτηκαν για την διάσωση του πλανήτη. Για τον «οφελιμιστικό» αυτό σκοπό, ολόκληρος ο Ο.Η.Ε. συσσωρεύτηκε στο Rio de Janeiro προκειμένου να την υπογράψει. 178 πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών, συμπεριλαμβανομένου και του Έλληνα πρωθυπουργού, συνυπέγραψαν την Agenta 21 στις 14 Ιουνίου 1992.
            Ονομάστηκε Agenta 21 γιατί αποτελεί μέρος της ολοκλήρωσης του σχεδίου που αφορά τον 21ο αιώνα και εξυπηρετεί τα όργανα της νέας τάξης υποδεικνύοντας τρόπους για το πώς θα διαμορφώσουν την ανθρώπινη συνείδηση, με εύπιστα και καλοδεχούμενα επιχειρήματα, έτσι ώστε η αποδοχή της καθοδήγησης να επιτυγχάνεται χωρίς διαμαρτυρία αλλά αντίθετα με ηθελημένη συμμετοχή. Περιβαλλοντική συνείδηση ονομάζεται η εθελούσια προσφορά στο βωμό της παγκοσμιοποίησης, όσο αφορά την Agenta 21. Σ’ αυτήν περιλαμβάνεται και η διατροφική αλυσίδα (Condex Allimentarius)  όχι άστοχα βέβαια.    
Στις 351 σελίδες της περιέχει άρθρα τα οποία επιβάλλεται να εφαρμοστούν, και είναι τα εξής:
αρθ.  1)  Μια παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.
αρθ.  2)  Κατάργηση της βιομηχανίας και εφαρμογή της πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης.
αρθ.  3)  Υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων μέχρι να κλείσουν.
αρθ.  4)  Υπερφορολόγηση ιδιωτικής περιουσίας ώστε να μην έχει κανείς δικό του σπίτι.
αρθ. 5) Υπερφορολόγηση των καυσίμων και των αυτοκινήτων ώστε να μην υπάρχουν αυτοκίνητα.
αρθ. 6) Περιορισμός των ανθρωπίνων όντων -(ερωτ: Εκείνοι είναι άλλα όντα;)- σε συγκεκριμένες περιοχές δηλ. γκετοποίηση και απόλυτος έλεγχος των εντόπιων αλλά και των μεταναστευόντων πληθυσμών.
αρθ. 7) Μετακινήσεις μόνο με ποδήλατα ή με κρατικά ηλεκτρικά τρένα. (Για να μην υπάρχει αυτονομία και ανεξαρτησία κίνησης)
αρθ. 8) Ολοήμερη δουλεία μόνο στο δημόσιο σε ελεγχόμενη πολυεθνική. (Από  5 εταιρείες που θα γίνουν 1)
αρθ. 9) Ολοήμερο σχολείο μέσα στο οποίο το κράτος θα εκπαιδεύει κι θα ελέγχει τα παιδιά. (Για την απαραίτητη προσαρμογή τους στον έλεγχο του νού \, της γνώσης, της καθοδήγησης και της παραχώρησης παντός ατομικού δικαιώματος), ώστε να γίνουν υπάκουοι και χρήσιμοι παγκόσμιοι πολίτες.  
αρθ. 10) Παγκόσμιος έλεγχος τεχνολογικής ανάπτυξης, που μόνο η παγκόσμια κυβέρνηση και τα τοπικά όργανα θα χρησιμοποιεί. (Για πλήρη καταγραφή των τοπικών πληθυσμών με μικροτσίπ)
αρθ.   11)  Μείωση του πληθυσμού των ανθρωπίνων όντων (?)
αρθ.   12)  Παραγωγή πολιτών με μειωμένη μόρφωση για χαμηλά εισοδήματα.
αρθ. 13) Για να επιτευχθούν όλα, θα παρασχεθεί κάθε δάνειο που θα κριθεί απαραίτητο, και μετά το χρέος θα χρησιμοποιηθεί, για να πιεστούν οι λαϊκές μάζες και τα κράτοι, ώστε να βρεθούν τετελεσμένα, στην ανάγκη και να αποποιηθούν την εθνική τους ανεξαρτησία. (Δ.Ν.Τ.)
αρθ. 14)    Απαγορεύονται οι μονοκατοικίες.
αρθ. 15) Επιβάλλεται ενεργειακός έλεγχος των κτιρίων. (Από πιστοποιημένους μηχανικούς για επιπρόσθετη επιβολή φόρων)
αρθ. 16) Απαγορεύονται οικονομικά συστήματα που δεν λαμβάνουν υπόψη το περιβάλλον.
αρθ.   17)   Ακατάλληλες κοινωνικές δομές. (Δεν μπορείς να ζεις όπου να ‘ναι)
αρθ.   18)   Απαγορεύεται η χρήση στερεών καυσίμων (καυσόξυλα).
αρθ.  19)   Απαγορεύεται να υπάρχουν αδυναμίες σε νομικά και θεσμικά ζητήματα. (Να λειτουργούμαι μόνο με κώδικες) – (Έτσι είπα, αυτό θα γίνει. ΤΕΛΟΣ!)
αρθ. 20) Ο Χριστιανισμός, ο Μωαμεθανισμός και ο Ιουδαϊσμός πρέπει να απαγορευτούν.
            Το φαινόμενο του θερμοκηπίου έχει διχάσει την επιστημονική κοινότητα, καθώς πολλοί γεωφυσικοί υποστηρίζουν ότι τέτοιο φαινόμενο δεν υφίσταται. 1.000 και πλέον email αυτών των καταθέσεων έχουν κατέβει ή κλαπεί από το διαδίκτυο.
Εξακολουθούν ωστόσο να υπάρχουν ορισμένα εξ΄ αυτών, στα οποία εκείνοι που δεν διαπραγματεύτηκαν την αλήθεια τους στο παζάρι της εξαγοράς συνειδήσεων, καταθέτουν την άποψή ότι ο πλανήτης μας ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ από το περιβάλλον. Ο υδροφόρος ορίζοντας δεν κινδυνεύει από την ηλιακή ακτινοβολία καθώς το διοξείδιο του άνθρακα μηδενίζεται από τα συστατικά της θάλασσας τα οποία ελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Και η θάλασσα καλύπτει τα 3/5 της υδρογείου καθώς είναι γνωστό. Ολόκληρη λοιπόν η κατάπτυστη Agenta 21, βασίζεται σε ένα επαίσχυντο ψέμα.
            Ο Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. Ban Κi Moon διατύπωσε ότι η ολοκλήρωση του προγράμματος της Agenta 21 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το 2005. Και ότι θα πρέπει να επισπευσθεί το πρόγραμμα γιατί πρέπει (καθώς είπε) να: «Κρατήσουμε την υπόσχεσή μας»! –(Σε ποιους; ή σε ποιόν κε Γ.Γ. δώσατε την υπόσχεση σας;)-
Η επιτάχυνση ωστόσο δεν βρίσκει ανταπόκριση. Η γνωστοποίηση της Agenta 21 και το περιεχόμενο της, έφεραν στο φώς τις πραγματικές προθέσεις των εμπνευστών της. Η ανάλυση του περιεχομένου, καταγράφει τους πραγματικούς σκοπούς της ανίερης συμμαχίας που επιδιώκει τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους και την παράδοση όσων απομείνουν στην απόλυτη κυριαρχία των ιδρυτών της νέας παγκόσμιας τάξης.
            Σε ανάλυση του άρθρου 6: Είναι γνωστές οι κάθετα τοποθετημένες πλάκες από γρανίτη στην περιοχή Γεωργία των Η.Π.Α. στις οποίες αναφέρεται ότι ο πληθυσμός της γης δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 500.000.000. Κανένας δεν γνωρίζει τους δημιουργούς ή τον δημιουργό αυτών των εντολών που είναι όμως για τους Σιωνιστές – τέκτονες νόμοι απαράβατοι. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ: ταφόπλακες της ανθρωπότητας.
            Το άρθρο 11:  Καθορίζεται η εξάλειψη του ανθρωπίνου γένους μέσω της διατροφικής αλυσίδας, και του θανάτου που επιδιώκεται από την μειωμένη σε αξία ποιοτική παροχή τροφίμων, παράλληλα με την έλλειψη βιταμινών.
Η πανθρησκεία που επιχειρείται με το άρθρο 20 απορρίπτεται ως άκουσμα και μόνο.    
            Κατά την σύνταξη της Agenta 21 όλοι όσοι συνέβαλαν αλλά και εκείνοι που την υπέγραψαν, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Η γκετοποίηση βέβαια είχε προηγηθεί με την Συνθήκη του Σένγκεν,  (Schengen acguis) στην οποία δεν είχε προσχωρήσει η Ρωσία. Πρόεδρος τότε ήταν ο Γκορμπατσόφ. Σύμμαχος της συμμορίας – συνωμοσίας με τον Αλ – Γκόρ, και τον Μόρις Στρόνγκ, στη δημιουργία της «πράσινης ανάπτυξης». Οι καιροί όμως άλλαξαν και ο επόμενος πρόεδρος, Βλαδίμηρος Πούτιν, είχε διαφορετική αντίληψη επί του θέματος. Το άρθρο 2 τον βρήκε κάθετα αντίθετο. Η μεταφορά της Ρωσικής βιομηχανίας σε τρίτες χώρες όπως Μπαγκλαντές, Lagos Νιγηρίαs, Ν. παράλια της Κίνας, ή την Ν. Ορλεάνη στο Νότο των Η.Π.Α. ήταν κάτι που ούτε καν το έβαλε στο τραπέζι για συζήτηση.
            Η άρνηση αυτή δυσαρέστησε τους «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ». Και όχι μόνο, τους δυσαρέστησε, αλλά τους βρήκε ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Οι πλωτές πολιτείες που ετοιμάζουν, οι «ενεργά αυτόνομες» προκειμένου σ’ αυτές να φυλακίσουν μακροπρόθεσμα όλους τους εναπομείναντες πληθυσμούς, κινδυνεύουν να μείνουν στα σχέδια όσο αφορά την ολοκλήρωσή τους. Η δική τους βέβαια η masdar έχει ολοκληρωθεί.  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ: masdar.  Παρόμοια κατασκευή βρήκε απέναντι τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που το εγχείρημα ξεκίνησε στην Ελλάδα από την περιοχή στην οποία δικαιωματικά μπορούσε να παρέμβει. Με μια επιστολή καταπέλτη ανέστειλε τη συνέχιση των έργων.
 
Ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν υποστηρικτές της «πράσινης ανάπτυξης» ουσιαστικά της Agenta 21. Ίσως γιατί δεν γνωρίζουν. Ίσως γιατί δεν θέλουν να μάθουν. Ίσως γιατί η παραδοχή της αλήθειας αντιτίθεται σε καταστάσεις τις οποίες δεν θέλουν να αλλάξουν.
            Κανείς δεν βλέπει την αλήθεια όταν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να τη δει. Και ίσως είναι το σημείο απ ‘όπου αποφαίνεται σιωπηλά η δομή του χαρακτήρα κάθε ανθρώπου, καθώς στο σύνολο τους οι άνθρωποι αγνοούν μόνο αυτά που δεν τολμούν να γνωρίσουν.
Η παγκοσμιοποίηση –στο πλαίσιο της οποίας κινείται η Agenta 21 είναι ένα κίνημα κατά της ανθρωπότητας.
Κάθε κίνημα έχει ένα κίνητρο.
Είναι απαραίτητο να ενστερνιστούμε ότι το κίνημα της παγκοσμιοποίησης είναι η επιθυμία κάποιων όντων για σάρωση και αφανισμό κάθε υλικής, ηθικής, και πνευματικής υπόστασης του ανθρώπου. 
Ερμηνεύοντας μεθολογικά αυτό το προκάλυμμα που λέγεται «Πράσινη ανάπτυξη» αντιλαμβανόμαστε ότι η προβολή του «καλού», προκειμένου πρακτικά να εφαρμοσθεί το «κακό», είναι μια από τις παγίδες που χρησιμοποιούνται και τις οποίες πρέπει να αποφεύγουμε.
Οι συνωμότες αυτοπροσδιορίζονται από την συμπεριφορά τους, και καθώς λέει μια ρήση:
 «Η συμπεριφορά του δολώματος,
     δύναται να αποκαλύψει τον ψαρά».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……

ΣΗΜ:
Στον ΠΑΝΕΠΟΠΤΗ ή ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ, θα περιέχονται πληροφορίες διαδοχικών αποκαλύψεων κατά τέτοιο τρόπο ώστε η πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα θα έχει διαμορφωθεί μετά την ολοκλήρωση αυτών των πληροφοριών.
Για το λόγο αυτό προτιμότερο θα ήταν η παρακολούθηση να έχει τον χαρακτήρα της καλοπροαίρετης δυσπιστίας (ίσως), από εκείνον της προκατειλημμένης καχυποψίας που ελοχεύει τον κίνδυνο της άρνησης ή της παραγνώρισης.



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)