Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Που δούλευε παλαιότερα ο νεός γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης;

χαρης θεοχάρης
Ορίστηκε από την Κυβέρνηση ο νέος γ.γ. Δημοσίων Εσόδων.Επειδή εμείς κάτι μυριστήκαμε είπαμε να δούμε που δούλευε αυτός ο άνθρωπος, που για τα επόμενα 5 χρόνια (βάση συμβολαίου) θα ελέγχει τα δημόσια έσοδα.
Δείτε σε ποιον παγκόσμιο επενδυτικό οίκο δούλευε ο νέος γενικός γραμματέας…

Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας.
Και εκτός από εκεί δούλευε και ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια, του κ. Ψωμιάδη, οποίος πλέον είναι φυλακισμένος για οικονομικό έγκλημα.

Τα σχόλια και οι σκέψεις, δικές σας!!

Το βιογραφικό του κ. Χάρη Θεοχάρη δείτε το εδώ

 
 
 
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων
                         κ. Χάρη Θεοχάρη 
 
Ο Χάρης Θεοχάρης κατά την διάρκεια της καριέρας του διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων αλλά δούλεψε και σε νεοσύστατες εταιρίες καινοτομίας (start-up). Είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού (Software Engineering (Hon) - 1993) από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου.
 Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάλυση και προγραμματισμό. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Lehman Brothers, ηγούμενος της Ευρωπαϊκής ομάδας πληροφορικής μετοχικών παραγώγων της εταιρίας. Ως Διευθυντής Μηχανογράφησης της Ασπίς Πρόνοια ασχολήθηκε με διαχείριση συμβολαίων και προμηθειών, βελτιστοποίηση διαδικασιών και επιλεγμένη εισαγωγή εξωτερικών αναθέσεων (outsourcing).


Με ικανότητες στην διαχείριση έργων και συστημάτων, στην σύνταξη και παρακολούθηση προϋπολογισμών καθώς και στον έλεγχο κόστους, υπήρξε σύμβουλος του τότε Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδη Σπινέλλη από τον Νοέμβριο του 2009 μέχρι πρόσφατα. Στην θητεία του εκεί, ασχολήθηκε με σειρά έργων όπως την Ενιαία Αρχή Πληρωμής, την Απογραφή Αμειβομένων Δημοσίου κ.α. Για σύντομο χρονικό διάστημα πριν την έναρξη της θητείας του ως ΓΓΠΣ, διετέλεσε σύμβουλος του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, ασχολούμενος με την παρακολούθηση δράσεων για την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής.

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ο κύριος Θεοχάρης έχει ανακοινώσει ότι τα συστήματα που ετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών   (Πληροφοριακών Συστημάτων) θα μπορεί να τραβήξει από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρέη προς το Δημόσιο. Δεν θα λαμβάνει υπόψη του την οικονομική κατάσταση του πολίτη ούτε της οικογένειας του, δεν τον ενδιαφέρει πως θα ζήσει ο καθένας μας, απλά να αρπάξει ότι βρει. Αυτό είναι κράτος δικαίου; είναι κράτος προνοίας; Αυτά κι άλλα πολλά ετοιμάζει ο κύριος Θεοχάρης, ο θρασύτητας, απάνθρωπος, χωρίς αξίες και ήθος, Γενικός Γραμματέας με την παρέα του. Η Παγκόσμια Κυβέρνηση έχει τα πλοκάμια της παντού, ιδιαίτερα μέσα στο Δημόσιο Τομέα, να χαιρόμαστε νέους ανθρώπους σαν κι αυτόν που επιδιώκουν το φακέλωμα και τον έλεγχο των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)