Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Διάβημα Τσίπρα για τις συνοπτικές νομοθετικές διαδικασίες

Με διάβημα διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκηεξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ την έντονη ανησυχία του για τον τρόπο που συζητούνται και ψηφίζονται από τη κυβέρνηση με συνοπτικές διαδικασίες σοβαρά νομοσχέδια, που αφορούν, όπως είπε, «το μέλλον της χώρας και των Ελλήνων πολιτών».
Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τα στελέχη του κόμματος, Γιάννη Δραγασάκη και Παναγιώτη Λαφαζάνη εξέφρασαν επίσης την αντίθεσή τους στο να συζητηθούν μαζί οκρατικός προϋπολογισμός του 2013 και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.



Τι πάει να πεί διαμαρτυρία κύριε πρόεδρε κόμματος που μισθοδοτείσαι εκεί στη βουλή που είσαι.
Για διαμαρτυρίες δηλαδή σας πληρώνουμε το μηνιάτικό σας. Τι ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ κλπ δεν έχουμε δημοσιονομικό ρόλο από το Σύνταγμα. Ζήτησε κανείς σας να αλλάξει για να κρίνεται και η αντιπολίτευση στις κάθε εκλογές. Δεν το ζήτησε καμιά αντιπολίτευση. Η αυτοκρατορική διαχείριση της χώρας αποτελεί συμπαιγνοία σας κυβερνητικών και αντιπολίτευσης.


Εστάλη από τον φίλο και συνεργάτη Ιωάννη Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)