Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΜΚΑ και “κάρτα του πολίτη” οι νέοι εχθροί της Χρύσης Αυγής



 Νέα  ένταση αναμένεται στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, μιας και ένα από τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν, είναι η επερώτηση  του κόμματος για την παρακολούθηση της ζωής των πολιτών και του κράτους.

Αναλυτικότερα, ο αρχηγός του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκος, έχει καταθέσει ερώτηση με τίτλο «ΑΜΚΑ και κάρτα του πολίτη, οι νέες μέθοδοι παρακολούθησης της ιδιωτικής ζωής από την Κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη» στην οποία, μεταξύ πολλών, ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρει τον Νόμο 3655/2008 που ψήφισε η κυβέρνηση Καραμανλή ως «μια από τις πιο επικίνδυνες παρακαταθήκες της τελευταίας μονοκομματικής κυβέρνησης της ΝΔ» χαρακτηρίζοντας τον τελικώς «αντισυνταγματικό».

Οι βουλευτές του κόμματος, «καταδικάζουν» παράλληλα την σύνδεση της υποχρεωτικής χρήσης του ΑΜΚΑ με την καθολική εφαρμογή της κάρτας του πολίτη η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται ότι θα αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες.

Η επερώτηση απευθύνεται   στους κυρίους Στυλιανίδη, Δένδια, Ρουπακιώτη, Βρούτση και Λυκουρέντζο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιο Υπουργείο και ποιος υπουργός θα δώσει το βράδυ τη μάχη κατά των προκλήσεων της Χρυσής Αυγής.




Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

μόνο το κόμμα της Χρυσής Αυγής ενδιαφέρεται για την ελευθέρια του ατόμου; Που είναι τα άλλα πολιτικά κόμματα; Που είναι οι αρχηγοί τους;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)