Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Δεξί Χ-Trem: Που είπαμε έχει άδικο αυτός; [Ο Γ. Παπαδόπουλος] - Απάντηση (φιλικότατα), περί ....Απριλιανών γενικώς και των Νονών διαδόχων τους.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΟΣΤΆΤΕΨΕ ΤΙΣ ΦΑΜΊΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ !...
Το "Απριλιανό" καθεστώς παρέδωσε την Χώρα στο "Καραμανλικό" κ' αυτό με την σειρά του στο διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα της αρπαχτής των Κουμπάρων(Νονών).
Το "Απριλιανό καθεστώς" ενώ έδωσε στην αρχή ελπίδες στον κόσμο, ότι θα ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο από επίορκους Βολευτές και λοιπούς πολιτικάντηδες της εποχής(όλων των αποχρώσεων και φρονημάτων), ενώ είχε την απόλυτη εξουσία και την "ανοχή" του Λαού να ξεβρομίσει από την "κόπρο" την Χώρα, δεν το έπραξε! ΓΙΑΤΊ;
ΓΙΑΤΊ; ....άφησε να χαθεί δια παντός, η ευκαιρία να περιθωριοποιηθούν οι Φαμίλιες, ώστε να εισέλθει η χώρα στην νομιμότητα, την ανάπτυξη και την ευημερία;
ΓΙΑΤΙ; οι στρατοκράτες έξυναν -σκοπίμως- τ' αχαμνά τους, αναλισκόμενοι σε κοτσάνες περί γύψου, συνοδοιπόρων, και άλλων "βραχνών παπαριοφράσεων";
Μετά η "στρατοκρατία" ενεπλάκη και αυτή σε σκάνδαλα τύπου Μπαλόπουλου, σάπιων κρεάτων και ανθρώπων, δυστυχως!
Στην συνέχεια το καθεστώς "Μαρκεζινοποιήθηκε", κατέστρεψε την Κύπρο, για να έρθει μετά ο Σωτήρας, ο μέγας Καππαδόκης(ιδέ Καραμανλήδικα ή Καραμανίτζα ) ν' αναλάβει την "δημοκρατική" διακυβέρνηση τής χώρας με τους Κουμπάρους!
Τόσο δημοκράτης, που "σνομπάρισε" ακόμη και τα δημόσια κοιμητήρια, "προσβάλλοντας" με την επιλογή του δοξασμένους Έλληνες, που θα είχε την τιμή να "κοιμάται" δίπλα τους στο Πρώτο ....μη τυχόν και ανακατευθούν τα κόκαλά του με τα δικά τους!
Οι μύθοι τέλειωσαν, εθνάρχες δεν υπάρχουν, μόνον κάποιοι άνθρωποι ματαιόδοξοι με κατασκευασμένη ιστορία που θα "επανεξετασθεί" -είναι βέβαιο- από απόσταση χρονολογική, με αντικειμενικό πλέον τρόπο, από τους ιστορικούς του μέλλοντος,
Με συγχωρείτε συνέλληνες, αλλά στην δική μου ταπεινή σκέψη, η επιλογή του λέγεται "μεταθανάτιος ηγεμονική ματαιοδοξία, ανατολικής ή Αιγυπτιακής προέλευσης " και ντρέπομαι ως πολίτης που με κυβέρνησαν άνθρωποι αυτής της φιλοσοφίας!. Βεβαίως "δικαίωμα" της κάθε εξουσίας είναι να χωθεί όπου θέλει, δικαίωμα βέβαια που δεν το έχουμε -εκ του νόμου- εμείς οι απλοί θνητοί. Σκασίλα μας!
[ Ουδενός κρείττων ειμί και ουδείς κρείττων εμού, εν τω βίω". ή "Ουδέν άλλο έχουσα ες Άδου η ψυχή έρχεται , πλην της παιδείας και τροφής". Δεν ειναι σοσιαλιστικά "σλόγκαν" αλλά φιλοσοφικά, των προγόνων μας, που κατοίκησαν πριν χιλιετίες -και δόξασαν- αυτή την ιερή γη που "κοσμούν" με τα κόκαλά τους και που σίγουρα θα τρίζουν με όσους τα "σνομπάρουν"! ]
Ο Καραμανλής, αποτελεί συνέχεια της Χούντας, αφού από αυτή του παραδόθηκε -φιλικότατα- η εξουσία(δια χειρός στρατηγού Γκιζίκη!) .... Για το καλό της χώρας ρε Γραικοί ! [ http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=3391 ]
Αρμενο-Εβραίοι και Καππαδόκες την καταγωγή πολιτικοί(κάποιοι) ασκούν εξουσία, σε στιλ Καισάρειας , " ίνα πληρωθεί το ρηθέν ", «Ούνα φάτσα ούνα ράτσα» , τουτέστιν περί των Ρωμαιο-Ιταλιανο-Μπερλουσκόνηδων Ελλάδος !
Έτσι λοιπόν δικαιολογείται, πως "ευδοκιμεί" ακόμα το οικογενειοκρατικό -φαμίλιες- σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα (που "διπλασίασε" την τιμή του πετρελαίου τον φετινό χειμώνα, αποβλέποντας στην γενοκτονία των Ελλήνων).
Στα Ελληνικά ο Νονός λέγεται Κουμπάρος και αν θέλει ο Καραμανλής ο νεότερος και οι συν αυτώ σύντροφοι, που εφαρμόζουν εδώ σήμερα, "σοσιαλισμό" -τύπου- "μοιρασιάς του Καραγκιόζη", ας μας πουν λοιπόν οι κύριοι αυτοί ,...πόσα βαφτιστήρια έχουν! 
Φοβούμαι ότι έχουν χάσει τον λογαριασμό!
Τι νομίζετε ότι είναι καλοί χριστιανικοί; Αμφιβάλω, αν μετά από τόσες αναγνώσεις και απαγγελίες του Συμβόλου της Πίστεως, το έχει συγκρατήσει κανείς στο μυαλό του.
Η χούντα λοιπόν προστάτεψε τις φαμίλιες από τον κίνδυνο των Ρωσσοψεκασμένων κομμουνιστών. (κατά την προσφιλή ορολογία των "αεροψεκασμένων" του
"Δεξί Χ-Trem", όταν αναφέρεται στο κόμμα του Π. Καμένου).
Ας μην γελιόμαστε, είμαστε χώρα με Φαμίλιες, Μαφία, Καμόρα και Λαό καθεύδοντα.... υπό την επήρειαν, του δια της τηλεοράσεως και λοιπόν ΓΜΕ εναίσιμου "οπίου" και της "πούστικης" "πολίτικης" κουζίνας ή μαγειρείου ή προπαγάνδας, το ίδιο είναι !.
Αφού λοιπόν ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ το άρθρο στο http://dexiextrem.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1670.html , ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ και για την φαμίλια των Κορλεόνε, Ο Νονός .
Που ξέρετε μπορεί να βρείτε "αναλογίες"! Στην συνέχεια, όποιοι θέλετε, βάλτε στη θέση των παρακάτω φωτογραφιών της ταινίας, σημερινές, της πολιτικής δηλαδή μαφίας, "εναγκαλισμένης" -συν γυναιξί και τέκνοις και λοιπού "σκυλολοϊου" - με την μαφία αρκετών "καμοροπροστατευόμενων επιχειρηματικών συμφερόντων" στο Ελλάντα των νέων Τζακιών των Παπανδρέου και των παλιών και νέων τοιούτων των Καραμανλήδων!

= The Godfather (1972)

http://www.cine.gr/film.asp?id=593&page=4

(Εστάλη από τον κύριο Γεώργιο Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)