Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ;


Χάρρυ Κλυνν

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΟΙΜΠΛΕ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ-ΛΟΓΟΘΕΤΟΠΟΥΛΟΥΣ-ΝΕΡΟΚΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ  ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΛΗΓΟΥΡΗΔΕΣ... ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ...


2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΙΣΟΥΝ .
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ , ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥ 1940 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό στο άρθρο αναγράφεται: ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ...
      Εμείς συμπληρώνουμε: η αντεπίθεση στον πόλεμο που δεχόμαστε τρία χρόνια έχει αρχίσει, καιρός να ενωθούμε σαν μια γροθιά και να διώξουμε τον εχθρό μας αλλά συγχρόνως και τους προδότες από την χώρας μας.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)