Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ξύλο και προσαγωγές στο κέντρο


Συνεχίζεται η ένταση

Σε τουλάχιστον 23 προσαγωγές έχουν προχωρήσει οι δυνάμεις της Αστυνομίας, καθώς συνεχίζεται η ένταση στην οδό Βουκουρεστίου.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε πριν λίγο η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα, χωρίς άλλα παρατράγουδα.

Τα ΜΑΤ δεν επιτρέπουν στον κόσμο να πάει στο Σύνταγμα

Μικροεπεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και πολίτες βρίσκονται σε εξέλιξη στη διασταύρωση της Σταδίου με τη Βουκουρεστίου.

Οι πολίτες διαμαρτύρονται επειδή οι παρατεταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ δεν τους επιτρέπουν να κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα.

Έξω από το κτίριο ΜΤΣ νεαρά άτομα ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους Αστυνομικούς.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
το φιλελεύθερο Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ σε δράση πάλι. Την απαγόρευση στην κίνηση των πολιτών στους δρόμους μόνο η χούντα είχε επιβάλλει, ας δούνε τον εαυτό τους στον καθρέπτη και ας αναρωτηθούν σε τι διαφέρουν από αυτούς που ιδεολογικά ήταν αντίθετοι. Η χώρα μας βιώνει ότι χειρότερο συγκρίσιμο ακόμα και με την Τουρκοκρατία, φασιστικά σοσιαλιστικά αποβράσματα παίρνουν αποφάσεις για όλους μας, μόνο που δεν κατάλαβαν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. Το τεράστια κακό που δημιούργησαν στην χώρα μας δεν θα περάσει ανώδυνα και από τους ίδιους, θα έχουν την κατάρα όλων όσων πόνεσαν από αυτή την κρίση. 



Επίδειξη δύναμης πάνω σε δασκάλους 


Δείτε στιγμιότυπα  από τα επεισόδια

Στους 27 ανέρχονται τελικά οι διαδηλωτές που προσήχθησαν, στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα στο Σύνταγμα. 

Μία ομάδα περίπου 50 καθηγητών, μέλη της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, αφού διέσχισε το κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, βρέθηκε στον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία».

Οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από διμοιρία των ΜΑΤ προς την οδό Σταδίου. 

 


ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr/

(Προσθήκη 24/03 από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)