Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δεν είναι κρίμα;


90% μεταλλαγμένες ζωοτροφές και καμία ουσιαστική απάντηση!
Κρίμα δεν είναι; Μια εταιρία με την ιστορία της ΔΕΛΤΑ να μην έχει απαντήσει ακόμα στους καταναλωτές της για τοπώς σκοπεύει να καθαρίσει την παραγωγή της από τα εισαγόμενα μεταλλαγμένα; Γιατί αυτή είναι η ουσία. Οι ακτιβιστές της Greenpeace πήραν δείγματα ζωοτροφών και ΟΣΑ περιείχαν σόγια ήταν ΟΛΑ μεταλλαγμένα, σε ποσοστό μέχρι 90%!
Ζήτα από τη ΔΕΛΤΑ να καθαρίσει την γραμμή παραγωγής της από τα μεταλλαγμένα και να στραφεί σε ντόπια παραγωγή καθαρών ζωοτροφών!


ΠΗΓΗ:http://tros-oti-troei.gr/

2 σχόλια:

  1. ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ .....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΗΣΑΤΕ ΣΤΗ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΦΑΓΕ ....ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΦΑΓΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ????????ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ......ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ??????? ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΝ ΓΙΑ ΦΑΓΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "ανώνυμε" δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας απαντήσουμε, παρόλα αυτά θα το κάνουμε μόνο για έναν λόγο, δεν είμαστε εδώ για να διαβάλλουμε καμία εταιρεία και ούτε να δημιουργούμε ψεύτικες εντυπώσεις.
      Πιθανόν να μην διαβάζετε το ιστολόγιο μας και φυσικό είναι να κρίνετε μονόπλευρα.
      Μάθετε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι από την καμπάνια της Greenpeace ενάντια στα μεταλλαγμένα όπου και εμείς υποστηρίζουμε μέσα από τον διαδικτυακό μας χώρο.
      Θα παρακαλούσαμε να διαβάσετε παλαιότερα μας αναδημοσιεύσεις σχετικές με αυτήν την θέση:
      http://eleftheroiellines.blogspot.com/search/label/Greenpeace
      Ότι αφορά την Φάγε είμαστε ανοιχτοί να μας αποστείλετε οποιοδήποτε τεκμηριωμένο θέμα για την χρήση μεταλλαγμένων ώστε να το δημοσιεύουμε.
      e-mail: eleftheroi.ellines@gmail.com

      Σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας, το ιστολόγιο μας δεν απευθύνεται στην μονόπλευρη ενημέρωση από τους διαχειριστές του, θεωρούμε πολύτιμη την ανταλλαγή απόψεων από τους αναγνώστες μας. Για εμάς το διαδίκτυο είναι ελεύθερος τρόπος έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)