Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ουσίες στις τροφές των ζώων επηρεάζουν τον άνθρωπο

Η χρήση αντιβιοτικών στην τροφή τους συνιστά απειλή για την ανθρώπινη υγεία

Αύξηση των ανθεκτικών στα αντιβιοτικά λοιμώξεων έχει φέρει η υπερβολική χρήση αντιβιοτικών στα ζώα, σύμφωνα με έκθεση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων. Ή απόφαση που ελήφθη για την αντιμετώπιση του φαινομένου στις ΗΠΑ, είναι να αποσύρει τις εγκρίσεις για χορήγηση αντιβιοτικών που έχει δώσει μέχρι στιγμής μέχρι οι εταιρείες να αποδείξουν ότι η διαδικασία είναι ασφαλής για τον άνθρωπο.

Η απόφαση ήρθε επίσης ως απάντηση σε μήνυση που κατατέθηκε σχετικά με την σίτιση των ζώων. Η κακή χρήση και η κατάχρηση των αντιβιοτικών στα ζώα, μπορεί να επηρεάσει τον άνθρωπο που τα καταναλώνει, δημιουργώντας του αντισώματα σε αυτά.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)