Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Θέλουν μισθούς 150 ευρώ στην Ελλάδα!

Ομολογία από τους εκπροσώπους της τρόικας

Στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Τρίτη Σε ουσιαστική παραδοχή της αποτυχίας του Μνημονίου προχώρησαν οι εκπρόσωποι της τρόικας, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, ο οποίος τους κατηγόρησε ότι έχουν σκοπό να φτάσουν τους μισθούς στην Ελλάδα στα 150 ευρώ το μήνα, στο πρότυπο της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής στην ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Τρίτη ζήτησε δεσμεύσεις, ώστε να καθησυχάσουν τον ελληνικό λαό, ότι δεν είναι σκοπός τους να φτάσουν οι μισθοί στην Ελλάδα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Βουλγαρίας και την Ρουμανία.



Ωστόσο και οι τρεις εκπρόσωποι της τρόικας, Όλι Ρέν, Άσμουσεν και Πολ Τόμσεν, όχι μόνο δεν απέκλεισαν νέες θυσίες και μισθολογικές περικοπές τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αλλά αναγνώρισαν με απόλυτη σαφήνεια ότι στόχος τους είναι η μισθολογική προσέγγιση της Ελλάδας στα δεδομένα της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)